Zomersessies: Charly Luske en band

The Story of George Michael - Up close & personal

theaterconcert Bestel kaarten
Zomersessies in De Vest
Deze zomervakantie hoef je niet ver te reizen om verrassende avonturen te beleven. In een bijzondere toneel-op-toneel setting beleef je in de Grote Zaal van De Vest namelijk een unieke reeks Zomersessies. Topnamen uit de theaterwereld spelen sprankelende voorstellingen en concerten voor slechts honderd bezoekers per keer. Exclusief en op de huid van de artiest. Zo bijzonder, klein en intiem was een theaterbezoek nog nooit! 

The Story of George Michael
George Michael zong het al...” these are the days of the open hand, they will not be the last”... Dit is inderdaad de tijd van verbinden en elkaar steunen. Het gaat nog wel even duren voor we weer terug kunnen naar “normaal”...
We leven dus in bizarre dagen, maar muziek en theater zijn altijd een lichtpuntje geweest.
'The Story of George Michael is terug! Dit keer speelt Charly Luske met zijn fantastische band akoestisch 'Up close & personal'. In kleinere bezetting met deels nieuw repertoire!
Geniet in een intieme sfeer van al die geweldige  songs van 1 van de beste zangers ooit.
 
“The Story of George Michael, Up close & personal“
But not too close...;) 

Extra’s: borrel of theatermenu
​​​​​​​
Maak je theateravond compleet en combineer je kaartje met smakelijke extra’s! Kies bij het bestellen voor een ticket incl. borrel na afloop en je ontvangt na de voorstelling een heerlijk borrelplankje en drankje naar keuze in Grand Café Klunder. Of kies voor een diner voorafgaand aan de voorstelling en geniet in Grand Café Klunder van een speciaal theatermenu (keuze uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en drie nagerechten, excl. drankjes). Er wordt een tafel voor je gereserveerd.
Kaarten
 • Zomersessies: Charly Luske en band

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 27,50 Excl.drankje

  Zomersessies: Charly Luske en band Grote Zaal 27.50
 • Zomersessies: Charly Luske en band

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 27,50 Excl.drankje

  Zomersessies: Charly Luske en band Grote Zaal 27.50