BonteHond & Maas theater en dans

Juffenballet (6-12 jr)

familie Afgelast

Bokkig avonturenverhaal vol dans, humor en af en toe een zielig liedje.

Wat doet een schooljuf als ze niet voor de klas staat? Waar gaat ze dan naartoe? In ‘Juffenballet’ blijkt de koffiekamer de toegangspoort naar een andere wereld. In de maneschijn ontmoet een stel juffen elkaar op een open plek in het bos. Ze stoken fikkie met het huiswerk, brouwen mengsels en maken plannetjes om de schooldirectrice van de troon te stoten. Ze willen strakke regels en prestatiedruk. Kan de nieuwe juf de boel redden?
 
Gooi ‘Harry Potter’, ‘De Heksen’ van Roald Dahl, ‘Superjuffie’ en ‘De Luizenmoeder’ op een hoop en je hebt ‘Juffenballet’. Een bokkig avonturenverhaal, waarin juffen overdag het goede voorbeeld geven, maar na het luiden van de schoolbel hun haren losgooien. Een familievoorstelling met veel dans, humor en af en toe een zielig liedje.

Dansen met Juffen 
Je dacht dat het afgelopen was toen je de zaal uit kwam, maar de wereld van de juf draait gewoon door. En nu met jou! Blijf na afloop van de voorstelling hangen en dans je eigen juffenballet in de foyer.  Zet een koptelefoon op en luister mee met de gedachten van de juffen. Dat kunnen lieve en brave gedachten zijn, maar soms ook geniepige en onverwachte. Niemand is perfect, en dat hoeft ook niet!  Kruip in het hoofd van de juf en laat jezelf leiden via geheime denk- en dansopdrachten. Ontdek je eigen donkere kant door vrij te dansen in een georganiseerde chaos. Een vrijplaats voor alles waarvan je dacht dat het niet mocht, maar wat we stiekem allemaal denken. 
Kaarten
  • BonteHond & Maas theater en dans

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 17,50
    Prijs Kind € 13,50 Incl. limonade en garderobe

    BonteHond & Maas theater en dans Grote Zaal Afgelast 17.50