BonteHond & Maas theater en dans

Juffenballet (6-12 jr)

familie

Bokkig avonturenverhaal vol dans, humor en af en toe een zielig liedje.

Wat doet een schooljuf als ze niet voor de klas staat? Waar gaat ze dan naartoe? In ‘Juffenballet’ blijkt de koffiekamer de toegangspoort naar een andere wereld. In de maneschijn ontmoet een stel juffen elkaar op een open plek in het bos. Ze stoken fikkie met het huiswerk, brouwen mengsels en maken plannetjes om de schooldirectrice van de troon te stoten. Ze willen strakke regels en prestatiedruk. Kan de nieuwe juf de boel redden?
 
Gooi ‘Harry Potter’, ‘De Heksen’ van Roald Dahl, ‘Superjuffie’ en ‘De Luizenmoeder’ op een hoop en je hebt ‘Juffenballet’. Een bokkig avonturenverhaal, waarin juffen overdag het goede voorbeeld geven, maar na het luiden van de schoolbel hun haren losgooien. Een familievoorstelling met veel dans, humor en af en toe een zielig liedje.

Extra: Wild-uit-de-maat-dans-disco
Dans na afloop van de voorstelling je eigen juffenballet in de foyer. Je wordt door de juffen uit de voorstelling uitgenodigd op de dansvloer. Lekker dansen is het devies! Van ballet tot salsa, tot Afrikaans en hiphop. Maar ook eigenwijze stijlen zoals lui dansen, vals dansen of waterdansen worden aangemoedigd door de juffen.
Kaarten
  • BonteHond & Maas theater en dans

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 17,50
    Prijs Kind € 13,50 Incl. limonade en garderobe

    BonteHond & Maas theater en dans Grote Zaal 17.50