Blind Date

Ga op theateravontuur

theater
Onze programmeur brengt graag een nieuwe generatie veelbelovende makers onder de aandacht, met verrassende voorstellingen op het gebied van theater en dans.

De Blind Dates bedragen € 10 tot € 18,50 per voorstelling. Ga je naar alledrie? Dan betaal je slechts € 32,50 voor alle Blind Dates en heb je € 14,50 voordeel. De Blind Dates vinden plaats op do 3 oktober, za 25 januari en vr 8 mei. Een maand voor de voorstelling ontvang je bericht over je Blind Date en onthullen we de voorstelling.

Bekijk alle Blind Dates

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is ook een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies uit 22 bijzondere producties je eigen serie. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (dus € 10 of € 9 per voorstelling, inclusief een drankje). Voor Vers van De Vest is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maak dus snel je keuze. De korting wordt automatisch verrekend. Bekijk het aanbod.
Bonus: heb je 5 of 10 voorstellingen Vers van De Vest in je winkelmandje, dan kun je er de bonusvoorstelling ‘Monsters’ van Duda Paiva voor slechts € 5 per kaartje bij kopen. Kies bij het selecteren van je stoelen voor prijstype Vers van De Vest bonus, dan wordt de korting automatisch verrekend.  
Kaarten
  • Blind Date

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 18,50 incl. drankje en garderobe

    Blind Date Kleine Zaal 18.50