Anne Neuteboom

Kijk haar gaan

cabaret

“Fantastisch theater, waarbij je steeds weer verrast wordt.” (Theaterkrant)

Anne Neuteboom sleepte op Cameretten 2015 de jury- en publieksprijs in de wacht, maakte een succesvol debuut en vond zichzelf afgelopen seizoen opnieuw uit met deze eveneens uitstekend ontvangen opvolger. In ‘Kijk haar gaan’ kijkt Anne met veel zelfspot, maar vooral keihard positivisme naar de privileges en luxeproblemen van haar generatie.
 
Want ‘weet je nog vanmorgen, toen je wakker werd, dat het toen gewoon vrede was in Nederland? Relaxed. En dat je gewoon twintig minuten kon douchen onder vèt heet water en nog steeds gewoon súpergoeie waterdruk had? Chill’. “Fantastisch theater, waarbij je steeds weer verrast wordt en dus de hele avond op het puntje van je stoel blijft zitten.” (Theaterkrant)

Anne Neuteboom genomineerd voor VSCD Cabaretprijs Neerlands Hoop 2019
De jury over 'Kijk haar gaan': “Serieuze zaken heel luchtig verpakken. Laat dat maar aan Anne Neuteboom over. In haar tweede voorstelling laat ze een portret van haar eigen millennial-generatie fraai overgaan in een persoonlijk verhaal over haar vervreemde vader. Neuteboom doet dat zoals alleen zij het kan: vrolijk, zogenaamd naïef en extreem springerig. Haar podiumpersoonlijkheid is een frisse wind in het huidige cabaretlandschap. Ze laat zien dat kwetsbaarheid niet alleen in stiltes schuilt en dat je diepgang kunt bereiken door het over schijnbaar triviale dingen te hebben. Haar observatievermogen en taalgevoel beloven veel moois voor de toekomst.”
Kaarten
  • Anne Neuteboom

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 18,50 incl. drankje en garderobe

    Anne Neuteboom Kleine Zaal 18.50