Zomer op het Plein

en Zomer in De Mare

TAQA Theater De Vest blikt vooruit naar de 17e Zomer op het Plein! The Kik opent en Douwe Bob speelt met de talenten van Conservatorium Haarlem.

De eerste lentekriebels zijn weer voelbaar, tijd om vooruit te blikken naar een mooie zomer. Vanaf zondag 4 juni zal Zomer in De Mare weer enkele zondagen op rij straattheater voor de hele familie bieden. En op zondag 18 juni opent TAQA Theater De Vest de 17e editie van het succesvolle zomerfestival Zomer op het Plein.

Zomer op het Plein
Het zomerfestival biedt wederom acht weekenden lang een afwisselend en gratis toegankelijk programma vol kleinkunst, nederpop, soul, jeugd- en familievoorstellingen en meer. Het volledige programma wordt 23 mei bekend gemaakt, maar we mogen nu alvast een tipje van de sluier lichten. Op het grote podium op het Canadaplein zal deze zomer The Kik het festival openen op zondag 18 juni. Noteer ook zondagmiddag 25 juni in je agenda, dan kan Alkmaar zich opmaken voor een openluchtconcert van Douwe Bob in het kader van ‘Talentstage’. Ook mogen we al bekend maken dat op zaterdagavond 22 juli Ruben Hein optreedt.

Zomer in De Mare
De zomer start met een 6e editie van Zomer in De Mare en dit maal op een nieuwe plek. Zomer in De Mare wordt verplaatst naar het park De Rekerhout. Ontmoeten, beleven en bewonderen wordt zo nóg leuker! Vanaf 4 juni kan jong en oud genieten van vier zondagen met straattheater vanaf 14.30 uur ‘s middags.

Meer informatie
Zomer in De Mare vindt plaats van 4 t/m 25 juni op de zondagmiddagen. Zomer op het Plein vindt plaats van zondag 18 juni t/m zondag 6 augustus. Alle acts zijn gratis toegankelijk. Kijk vanaf 23 mei op www.zomerophetplein.nl voor het volledige programma.