Site Banner Kapsalon Theater

Kapsalon Theater in De Vest

MA 17 JAN


Welkom in onze nagelstudio vol frisse optredens!

Op woensdag 19 januari wordt Theater De Vest voor één dag omgetoverd tot nagelstudio! In de Grote Zaal worden op het toneel nagels voorzien van een kleurrijk lakje. Terwijl je wacht en toekijkt, word je door ons getrakteerd op fantastische optredens van jong theatertalent. Nagellakken was nog nooit zo vermakelijk!

Ludieke actie
Met deze middag sluiten wij ons aan bij de ludieke actie 'Kapsalon Theater', naar initiatief van Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge. Wij geven op deze dag jong theatertalent, voor wie vlieguren maken zo broodnodig is, een kans zich te presenteren aan het publiek. Kom dus gezellig langs, neem plaats in een comfortabele stoel en misschien ontdek je wel je nieuwe favoriete artiest! Er wordt o.a. opgetreden door Luuk Ransijn (cabaret), Mart Hillen (gitaarvirtuoos) en Lonneke Dort (cabaret).

Hoe werkt het?
Reserveer een gratis ticket via deze pagina. De nagelstudio is een uur geopend, dus houd er rekening mee dat je misschien niet aan de beurt komt. Maar niet getreurd: in de wachtrij geniet je net zo veel van de bijzondere optredens!

Toegang is uitsluitend mogelijk op vertoon van een QR-code met ID-bewijs. De zaal wordt gevuld op basis van de anderhalve meter maatregel en het dragen van een mondkapje is verplicht.

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]