Feestlocatie

TAQA Theater De Vest is de plek voor uw feest of partijen.

Voor feesten en partijen beschikt ons theater over een grote multifunctionele zaal die hier uitermate geschikt voor is. De Plein Zaal is een unieke en bijzondere locatie, want u heeft een prachtig weids uitzicht over het Canadaplein in Alkmaar en de Grote Sint Laurenskerk. Grand Café Klunder is vanuit de Plein Zaal goed bereikbaar door een nabijgelegen trap die in het grand café uitkomt. Vanwege zijn ligging, extra hoogte en flexibele inrichting is de zaal voor vele doeleinden geschikt.

Onze feestlocatie heeft meer te bieden: een grote theaterzaal met een podium waarop gedineerd en gedanst kan worden of natuurlijk onze kleine, vlakke vloerzaal. Deze zaal waarvan de tribune volledig ingeklapt kan worden, heeft een groot vloeroppervlak en kan prachtig versierd en uitgelicht worden. En dan hebben we nog een ruime foyer waar een grote bar in staat en ook een dansvloer gecreëerd kan worden.

Ook de Grote Kerk Alkmaar biedt volop mogelijkheden voor een goed feest. Denk aan een uitgebreid buffet, dansvloer of band middenin een prachtig historische omgeving.

Wilt u meer weten over en de mogelijkheden voor uw feest of partij samen doorspreken? Heeft u specifieke wensen? Wij helpen u graag verder. U kunt bellen of mailen met Olga Doedens, 072 - 548 98 63.

360 graden foto Plein Zaal
360 graden foto Kleine Zaal
360 graden foto Grote Zaal
360 graden foto Benedenfoyer
360 graden foto gebouw en plein TAQA Theater De Vest