0715 DRUK.2

Zomer op het Plein

Openluchtbioscoop: Druk

Datum & tijd
Za 15 jul | 21:30 - 23:30
Locatie
Canadaplein
Prijzen

Bestel gratis kaarten om zo een koptelefoon en een plek te reserveren. Graag een kwartier voor aanvang aanwezig zijn. Deze film wordt vertoond i.s.m. Filmhuis Alkmaar.

Druk
We toveren het Canadaplein voor één avond om tot een openluchtbioscoop waar je kunt genieten van de film ‘Druk’. In deze nieuwe film van de Deense regisseur Thomas Vinterberg (‘Festen’, ‘Jagten’) begint leraar Martin samen met drie collega’s aan een experiment. Het schijnt namelijk dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in ons bloed geestverruimend werkt en de creativiteit verhoogt. De onderwijzers handhaven een constant alcoholpromillage in hun systeem en de eerste resultaten zijn zeer positief: de uitgebluste leraren komen weer tot leven en zelfs de resultaten van hun klassen verbeteren. Terwijl de glazen in een rap tempo achterover worden geslagen, is het voor sommigen steeds moeilijker om controle over de situatie te behouden en blijkt het experiment grotere gevolgen met zich mee te brengen dan verwacht. Mads Mikkelsen schittert in de hoofdrol. De film werd bekroond met de Oscar voor Beste Buitenlandse Film.

Van 30 juni t/m 6 augustus is het weer Zomer op het Plein! Theater De Vest programmeert gratis optredens op het Canadaplein in hartje Alkmaar. Kom op de vrijdagen en zaterdagen genieten van schitterende concerten en geweldige artiesten en beleef sprankelende shows op de zondagmiddagen!

Bekijk hier het volledige programma van Zomer op het Plein

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
21:30 - 23:30
21:30 - 23:30
Canadaplein
Canadaplein
Datum & tijd
Za 15 jul | 21:30 - 23:30
Locatie
Canadaplein
Prijzen
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]