0730 Meis En Yentl En De Boer

Zomer op het Plein

Meis en Yentl en de Boer

Datum & tijd
Zo 30 jul | 14:30 - 17:00
Locatie
Canadaplein
Prijzen

Van 30 juni t/m 6 augustus is het weer Zomer op het Plein! Theater De Vest programmeert gratis optredens op het Canadaplein in hartje Alkmaar. Kom op de vrijdagen en zaterdagen genieten van schitterende concerten en geweldige artiesten en beleef sprankelende shows op de zondagmiddagen!

Meis
Meis, het soloproject van Aysha de Groot, maakt kleine liedjes over grote onderwerpen als eenzaamheid, knokken tegen pech en het uiterst gefrustreerd blijven hangen in ontkenningsfases. Ze is rauw, direct, soms donker, maar dromerig. Ze wisselt intieme, persoonlijke nummers af met introverte danstracks voor iedereen die behoefte heeft aan contact, maar daar nog niet echt om durft te vragen.

Yentl en de Boer
Yentl en de Boer wonnen in 2013 het Amsterdams Kleinkunst Festival en sindsdien zijn ze niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. Ze maken muziek en theater over wat ze opmerkelijk vinden. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Na vele hits, nominaties, theatervoorstellingen en concerten komen ze nu voor de tweede keer naar Zomer op het Plein!

Bekijk hier het volledige programma van Zomer op het Plein

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
14:30 - 17:00
14:30 - 17:00
Canadaplein
Gratis toegang
Canadaplein
Datum & tijd
Zo 30 jul | 14:30 - 17:00
Locatie
Canadaplein
Prijzen
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]