0723 Jim Van Der Zee 3 Js

Zomer op het Plein

Jim van der Zee en 3JS

Datum & tijd
Zo 23 jul | 14:30 - 17:00
Locatie
Canadaplein
Prijzen

Van 30 juni t/m 6 augustus is het weer Zomer op het Plein! Theater De Vest programmeert gratis optredens op het Canadaplein in hartje Alkmaar. Kom op de vrijdagen en zaterdagen genieten van schitterende concerten en geweldige artiesten en beleef sprankelende shows op de zondagmiddagen!

Jim van der Zee
Geïnspireerd door zijn vader, die 's avonds aan zijn bed liedjes voor hem zong, begon Jim op zijn zesde met gitaarspelen. Na een conservatoriumopleiding en een lucratieve periode als straatmuzikant, volgde zijn doorbraak in 2018 met het winnen van The Voice of Holland. Met zijn hartverwarmende nummers en overweldigende optredens bracht Jim het publiek iets dat ze nog niet eerder hadden gezien.

3JS
Onlangs vertrokken de 3JS naar Los Angeles om daar samen te werken met Bob Clearmountain, die iconische albums mixte, zoals 'Born in the USA' van Bruce Springsteen en 'Let's Dance' van David Bowie. Na maandenlang schrijven moesten er in L.A. 13 tracks worden opgenomen in 10 dagen. De 3JS gingen de uitdaging aan, bijgestaan door legendarische Amerikaanse muzikanten. En met succes: het nieuwe album zal in 2023 verschijnen!

Bekijk hier het volledige programma van Zomer op het Plein

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
14:30 - 17:00
14:30 - 17:00
Canadaplein
Gratis toegang
Canadaplein
Datum & tijd
Zo 23 jul | 14:30 - 17:00
Locatie
Canadaplein
Prijzen
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]