0709 Aafke Romeijn En Yousef

Zomer op het Plein

Aafke Romeijn en Sef & El Salvador Ensemble

Datum & tijd
Zo 9 jul | 14:30 - 17:00
Locatie
Canadaplein
Prijzen

Van 30 juni t/m 6 augustus is het weer Zomer op het Plein! Theater De Vest programmeert gratis optredens op het Canadaplein in hartje Alkmaar. Kom op de vrijdagen en zaterdagen genieten van schitterende concerten en geweldige artiesten en beleef sprankelende shows op de zondagmiddagen!

Aafke Romeijn
Aafke Romeijn groeide op in een gezin van klassieke musici, studeerde harp, compositie en piano aan het conservatorium, maar maakte tegelijkertijd gitaarpunk en raakte in de ban van hiphop. Haar album 'Godzilla' vat deze diversiteit samen in melancholische popsongs met duistere elektronische beats, romige pianopartijen en analoge synths. Liedjes die taboes over zware periodes doorbreken en uitnodigen om te dansen en te huilen.

Sef & El Salvador Ensemble
Wat zou er gebeuren als we iets minder realistisch zijn? Als we letterlijk en figuurlijk grenzelozer zouden durven denken? Dit is een greep uit de vragen die Sef stelt op zijn nieuwe album. ‘Ik Zou Voor Veel Kunnen Sterven Maar Niet Voor Een Vlag’ is een hoopvolle schreeuw om systeemverandering en een zoektocht naar nieuwe manieren van samenzijn.

Bekijk hier het volledige programma van Zomer op het Plein

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
14:30 - 17:00
14:30 - 17:00
Canadaplein
Gratis toegang
Canadaplein
Datum & tijd
Zo 9 jul | 14:30 - 17:00
Locatie
Canadaplein
Prijzen
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]