1706 Spoken Word Lemuël De Graav Patrick Post
Lemuël de Graav © Patrick Post

Zomer in De Mare

Picknickconcert: Mensen Zeggen Dingen (spoken word)

Picknick en singer-songwriter Iris Penning vanaf 17.30 uur

Datum & tijd
Za 17 jun | 19:00 - 20:00
Locatie
De Mare (Rekerhout)
Prijzen

Ook dit jaar zijn er weer Picknickconcerten op zaterdagavond in De Rekerhout. Neem zelf een picknickmandje mee of schuif aan bij VERS eten en drinken en koop een heerlijk hapje voor een mooie prijs. Als toetje wordt een gratis voorstelling geserveerd! Vanaf 17:30 uur is de catering van VERS geopend en kun je genieten van livemuziek door singer-songwriter Iris Penning. Om 19:00 uur begint het concert. Gratis toegang voor jong en oud.

Mensen Zeggen Dingen: Nour Jordan, Lemu en Yasmina Kada
Deze avond treden drie getalenteerde spoken-word-artiesten voor je op! Nour Jordan is een hoopvolle dichter en multidisciplinair woordkunstenaar. Ze schrijft spoken word, poëzie, af en toe columns en soms een combinatie van de drie. Met zijn speelse melodieën en taalkundig rake lyrics, laat Lemu je verlangen naar je zomerliefde, je jeugdvrienden en alle andere bitterzoete herinneringen die je vergeten was. Yasmina Kada schrijft en produceert grotendeels introspectieve en sferische muziek. Ze verweeft minimalistische elektronische en akoestische geluiden tot liedjes met een melancholische ondertoon die je uitnodigen om bij jezelf naar binnen te kijken.

Borrelbord van VERS eten en drinken
Je kunt ook vooraf al een heerlijk borrelbord bestellen en ter plaatse afhalen. Het borrelbord à € 12,50 bestaat uit een soepje, een bord met allerlei lekkers en een toetje! Bestel hier.

Bekijk hier het volledige programma van Zomer in De Mare.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
19:00 - 20:00
19:00 - 20:00
De Mare (Rekerhout)
Gratis toegang
De Mare (Rekerhout)
Datum & tijd
Za 17 jun | 19:00 - 20:00
Locatie
De Mare (Rekerhout)
Prijzen
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]