1115 WAT WE DOEN & Theater Rotterdam So Far So Good (Mark Engelen ) 3
© Mark Engelen
© Mark Engelen

WAT WE DOEN & Theater Rotterdam

So Far So Good (14+)

Datum & tijd
Wo 15 nov | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier (vanaf prijs) € 20,00
Incl. drankje en garderobe

Opzwepende mix van theater en dans over framing en polarisatie.

De avond valt. We zitten in een winkel. Buiten op straat bouwt de onrust op. Binnen proberen we grip te krijgen op wat er precies aan de hand is aan de andere kant van de winkelruit. Zijn die jongeren daar aan het hangen? Vieren ze een feestje of wordt dit een potje asociaal rellen? En waarom zijn ze daar? Dit is verveling. Nee, woede over hoe de samenleving naar hen kijkt. Of zijn ze pionnen in een crimineel plan? Met een ensemble van professionele dansers en jonge bewegers maakt Donna Chittick een continue choreografie achter (en tegen) de winkelruit. Binnen laat Floris van Delft zijn acteurs op het scherpst van de snede gesprekken voeren over wat daarbuiten gebeurt.
Wat denkt de winkeleigenaar? En de moeder, de burgemeester, de wijkagent, een pizzabezorger, een journalist of een voetbalhooligan? Allemaal proberen ze grip te krijgen op de chaos aan de andere kant van de winkelruit.

Waarschuwing: in deze voorstelling wordt gebruikt gemaakt van een stroboscoop.

Voorgesprek in de foyer
In dit nieuwe project wordt intensief samen met jongeren die hun plek in het leven nog niet of nog maar net hebben gevonden. Ze dansen mee in de voorstelling en en gaan vooraf, tijdens de inloop naar de zaal, op een creatieve manier met het publiek in gesprek over beeldvorming, framing en wat dat met ons doet.

Vers van De Vest
Onze succesvolle serie Vers van De Vest is ook weer te boeken voor theaterseizoen 2023-2024. Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Selecteer 5 voorstellingen en betaal slechts € 55 of bestel voor € 90 maar liefst 10 voorstellingen (inclusief garderobe en drankje). Lees meer.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Ghislaine van IJperen, Piet Kooij en Dennis Rudge. Dans: Leonarda Lovrekovic, Teresa Moquenco Costa en Waikuma Pentury
Muziek Simone Giacomini
Regie Floris van Delft | regie-assistentie: Boyd Grund
Website http://www.watwedoen.nl/
Recensies
De Volkskrant
“De adrenaline is voelbaar in deze theatrale reconstructie van coronarellen in Rotterdam.”
Datum & tijd
Wo 15 nov | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier (vanaf prijs) € 20,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]