0929 Via Rudolphi Producties Het Debuut 2023 (Roel Van Der Ven) 2

Via Rudolphi Producties

Het Debuut 2023

Datum & tijd
Vr 29 sep | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 18,50
Incl. drankje en garderobe

Ontdek nieuw theatertalent in een avondvullend programma van drie voorstellingen.

Het Debuut is niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. Al ruim tien jaar is het voor veel beginnende makers van onschatbare waarde, maar ook voor de avontuurlijk ingestelde theaterliefhebber blijkt het een gouden tip. Fijn dus dat Via Rudolphi Producties ook dit jaar de drie opvallendste afstudeervoorstellingen presenteert.

Op één avond zie je drie totaal verschillende stukken van dé theatermakers van de toekomst, pioniers waar je ongetwijfeld nog veel van gaat horen. De debutanten worden gescout door heel Nederland en België. Wat je precies gaat zien, blijft nog even een verrassing, maar dat maakt het eigenlijk alleen maar leuker. Veel van de makers die eerder deelnamen aan Het Debuut zijn inmiddels gevestigde namen, denk aan Rundfunk, George Tobal (George en Eran Producties), Performancecollectief URLAND en La Isla Bonita. “Spannend, beangstigend en ontwrichtend – dat is precies waarom je naar Het Debuut gaat.” (de Volkskrant)

Vers van De Vest
Onze succesvolle serie Vers van De Vest is ook weer te boeken voor theaterseizoen 2023-2024. Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Selecteer 5 voorstellingen en betaal slechts € 55 of bestel voor € 90 maar liefst 10 voorstellingen (inclusief garderobe en drankje). Lees meer.
Lees meer.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Recensies
de Volkskrant (2022)
“Drie korte voorstellingen van jonge theatermakers op één avond. Dat is de luxe die onder de noemer Het Debuut al heel wat jaren wordt aangeboden door Via Rudolphi Producties. (…) Een buitenkansje.”
NRC (2022)
“Het Debuut geeft beginnende theatermakers een zinvol zetje in de richting van een professionele praktijk.”
de Volkskrant (2019)
“Spannend, beangstigend en ontwrichtend – dat is precies waarom je naar Het Debuut gaat.”
Datum & tijd
Vr 29 sep | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 18,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]