Theater Utrecht & Cello Octet Amsterdam Versus
© Benning & Gladkova

Theater Utrecht & Cello Octet Amsterdam

Versus

Datum & tijd
Za 16 mrt | 20:30 - 22:00
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 23,50
Incl. drankje en garderobe

Twee acteurs en acht cellisten in het eeuwige conflict: ik versus de ander.

In ‘Versus’ zijn we aanwezig bij het langverwachte interview met een populaire mediafiguur, over wie wordt gezegd dat hij een grote aanhang heeft opgebouwd en ook politiek actief zou kunnen worden. De belangrijkste journalist van het land voelt de charmeur ten overstaan van een publiek aan de tand. Ze probeert zijn ware intenties te onthullen, aan te tonen wie er achter het masker van deze natuurlijke leider verscholen zit. Maar om dat voor elkaar te krijgen zal ze boven zichzelf moeten uitstijgen. Naarmate hun strijd steeds intenser wordt, verandert het interview in de eeuwenoude titanenstrijd om de gunst van het publiek, de waarheid en uiteindelijk, de macht.

Vincent van der Valk en Casper Vandeputte slaan na hun met de Toneelschrijfprijs 2020 bekroonde theaterhit ‘Immens’ wederom de handen ineen en laten je hoofd met ‘Versus’ op een vrolijke manier exploderen. ‘Versus’ is een muzikaal overdonderende reis voor twee acteurs en acht cellisten, over onze grootste verlangens en angsten.

Napraten
Kom napraten! “Welk beeld is je het meeste bijgebleven?” Na afloop van de voorstelling kun je met elkaar komen napraten! Onder leiding van een dramaturg gaat het publiek met elkaar in gesprek over de inhoud van de voorstelling. Welke vraag, gedachte of mening wil je met een ander delen?
Napraten vindt na afloop plaats in de Kleine Foyer en duurt 20 minuten. Tijdens het online bestellen of via Mijn Vest kun je hiervoor een gratis ticket bestellen; indien nog beschikbaar.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 22:00
20:30 - 22:00
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Vincent van der Valk en ’Ntianu Stuger | muzikanten: Cello Octet Amsterdam
Regie Casper Vandeputte
Website http://www.theaterutrecht.nl/
Datum & tijd
Za 16 mrt | 20:30 - 22:00
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 23,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]