1600 (2)

Theater Rotterdam: Alida Dors

Closed Eyes

Een grootse en magische vertelling over het onbekende

Datum & tijd
Do 18 jan | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier (vanaf prijs) € 22,50
Incl. drankje en garderobe

Een reis dwars door alle barrières van ruimte en tijd.

Durf je jezelf over te geven aan het onbekende? Er niet langer voor te vluchten? Dompel je dan onder in een wereld waar de magie van de verbeelding heerst. In haar nieuwe voorstelling ‘Closed Eyes’ neemt theatermaker en choreograaf Alida Dors je door middel van dans, film, muziek en spoken word mee naar Ganzee, een verzonken dorp in het Brokopondo-meer in Suriname. Zes dansers, drie muzikanten en een vocalist creëren een wereld waarin het onmogelijke mogelijk wordt.

Alida Dors, artistiek directeur van Theater Rotterdam, belichaamt in haar werk de principes van de hiphopcultuur: learning by doing, crew mentality en each one teach one. Haar avontuurlijke dance chronicles bevatten invloeden uit hiphop en moderne dans en zijn sociaal en politiek bewust en relevant.

De sneldichter
Voorafgaand aan de voorstelling kun je in de foyer een prikkelende vraag beantwoorden op een kaartje voor de sneldichter. Plaats het ingevulde kaartje in de daarvoor bestemde bak en misschien schrijft de sneldichter na afloop van de voorstelling een persoonlijke gedicht voor jou! Lever je kaartje voor de sneldichter vooraf in en bekijk na afloop het werk van de sneldichter.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Janai Bart, Fiona Dekkers, Dylan Kuyper, Liza Panjoel en Darion Thompson
Muziek Alwin Lewis
Website http://www.theaterrotterdam.nl/
Datum & tijd
Do 18 jan | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier (vanaf prijs) € 22,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]