Theater Bellevue & Theater Oostpool Lieve Vrienden,
© Zazie Stevens

Theater Bellevue & Theater Oostpool | Jan Hulst en Daan Heerma van Voss

Lieve Vrienden, Familie, Genodigden

Datum & tijd
Wo 11 okt | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Incl. drankje en garderobe

Nooit voelde vriendschap zo oprecht en waardevol als tijdens deze dierbare nacht.

Een zoon heeft één nacht de tijd om een begrafenisspeech te schrijven voor zijn overleden vader. Alleen hij kan deze optekenen, om hem recht te doen en de waarheid boven tafel te krijgen over zijn met geruchten en roddels omgeven zelfdoding. Geholpen door een vriend zal het een verschrikkelijke maar tegelijkertijd dierbare nacht worden om nooit te vergeten.

Drie jaar geleden spraken regisseur Jan Hulst en schrijver Daan Heerma van Voss elkaar tijdens een avondje stappen over de zaken waar het in het leven echt om gaat: liefdesverklaringen en afscheidsbrieven. Hulst vertelde over de dood van zijn moeder en over zijn beste vriend die hielp schrijven bij de speech. Nooit had hij vriendschap zo oprecht gevoeld en waardevol gevonden. Heerma van Voss zei dat er een toneelstuk van gemaakt moest worden en zo geschiedde. Het resultaat is een intieme voorstelling over vriendschap, levens die voorbij gaan, liefde die blijft en de woorden die we kiezen als we eigenlijk met stomheid geslagen zijn.

Vers van De Vest
Onze succesvolle serie Vers van De Vest is ook weer te boeken voor theaterseizoen 2023-2024. Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Selecteer 5 voorstellingen en betaal slechts € 55 of bestel voor € 90 maar liefst 10 voorstellingen (inclusief garderobe en drankje). Lees meer.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Thomas Höppener, Tim Linde, Jolanda van den Berg en Jessie Holtkamp
Regie Jan Hulst
Website http://www.oostpool.nl/
Datum & tijd
Wo 11 okt | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]