Sdg Stockfoto

Stedelijk Harmonieorkest SDG Alkmaar en de Blazerij van Soli

Najaarsconcert SDG Alkmaar

Datum & tijd
Za 11 nov | 20:15 - 22:30
Met pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier (vanaf prijs) € 7,50
Incl. drankje en garderobe

Het Stedelijk Harmonieorkest onder leiding van André Elders en de jeugd van de Blazerij onder leiding van Steffen Snip staan klaar om je een “schitterend verlichte” avond te bezorgen. Maar dat is nog niet alles, want in de gezellige foyer kun je genieten van een sprankelend voorprogramma, verzorgd door de getalenteerde leden van het Koffieorkest.

Bereid je voor op een betoverende avond vol muziek en het licht van honderden lichtjes, als het podium van Theater De Vest wordt verlicht door de harmonieuze klanken van drie geweldige orkesten en jullie lampionnen! Op zaterdagavond 11 november a.s. presenteren de Blazerij van SDG, het Stedelijk Harmonieorkest en het Koffieorkest een feeëriek concert.

De speciale combinatie van muziek en thematiek zorgt voor een aanstekelijk programma dat het publiek in magische sferen meeneemt.

De avond begint al in de sfeervolle foyer van het theater, waar de leden van het Koffieorkest de toon zetten met hun vrolijke en energieke klanken. Laat je alvast in de stemming brengen door deze enthousiaste groep muzikanten met een passie voor muziek en een voorliefde voor koffie en gezelligheid.

Daarna neemt het Stedelijk Harmonieorkest je mee op een muzikale reis door de toverachtige ambiance van Sint Maarten en Halloween. De fantastische samenwerking van deze muzikanten van het Stedelijk Harmonieorkest zal je versteld doen staan en dat alles onder de bezielende leiding van dirigent André Elders. Een greep uit het spooky materiaal dat gespeeld gaat worden: The Addams Family Theme, Dracula, The Phantom of The Opera en The Nightmare before Christmas.

Als hoogtepunt van de avond betreden de muzikanten van de Blazerij van SDG het podium. Nog maar een paar weken of maanden les en nu al een genot om naar te luisteren. Met hun enthousiasme zullen ze het thema van licht en donker verder tot leven brengen.

Dit concert belooft een unieke ervaring te worden. Het is een eerbetoon aan de rijke tradities van Sint Maarten en de magie van Halloween.

Mis het niet, deze betoverende muziekavond met een combinatie van mysterie en gezelligheid!

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15 - 22:30
20:15 - 22:30
Grote Zaal
Grote Zaal
Datum & tijd
Za 11 nov | 20:15 - 22:30
Met pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier (vanaf prijs) € 7,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]