Jasper Van Luijk 1600 Sjoerd Derine
© Sjoerd Derine
© Sjoerd Derine

Shifft | Jasper van Luijk

One Touch

Datum & tijd
Wo 24 apr | 20:30 - 21:35
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Incl. drankje en garderobe

Dynamische voorstelling over de noodzaak van fysiek contact.

De manier waarop we relaties aangaan en onderhouden lijkt voorgoed veranderd. Tegelijkertijd hebben we allemaal een wezenlijke behoefte aan verbinding. Het leven begint en eindigt met aanraking, van onze geboorte tot de handen die ons naar onze laatste rustplaats dragen. Onze touch is misschien wel de meest essentiële vorm van communicatie.

In ‘One Touch’ krijgen risico, ego en rivaliteit een nieuwe betekenis in verhouding tot vertrouwen en verbondenheid. Kun je in deze snelle en individualistische wereld, met weinig fysiek contact, wel verbonden blijven? De drie duetten en groepsscènes in ‘One Touch’ gaan naadloos in elkaar over en nemen het publiek mee in acrobatische vertellingen, waarin de dansers elkaar dragen, op elkaar balanceren en in elkaars armen versmelten.

Voorspel in 300 seconden
Voorafgaand aan deze voorstelling kun je in de foyer gratis deelnemen aan het Voorspel in 300 seconden. Pak een zandloper om kenbaar te maken dat je mee wilt doen. Vervolgens komt spreker Claudia Heerens vanzelf naar je toe! Als het verhaal af is en de zandloper leeg, gaat de spreker naar een volgende groep mensen om opnieuw het verhaal te vertellen. De spreker wordt nog bekend gemaakt. Het Voorspel in 300 seconden vindt plaats in de benedenfoyer tussen 19:45 uur en 20:20 uur. Claudia Heerens is Wijkleermakelaar in wijkleercentra’s van het Horizon College.

Vers van De Vest
Onze succesvolle serie Vers van De Vest is ook weer te boeken voor theaterseizoen 2023-2024. Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Selecteer 5 voorstellingen en betaal slechts € 55,00 of bestel voor € 90,00 maar liefst 10 voorstellingen (inclusief garderobe en drankje). Lees meer.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 21:35
20:30 - 21:35
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Dans: Mees Meeuwsen, Lo Walther Boer, Jeroen Janssen, Maxime Abbenhues en Matilde Tommasini
Muziek Lennart Siebers
Regie Choreografie: Jasper van Luijk i.s.m. de dansers
Website http://www.shifftutrecht.com/
Datum & tijd
Wo 24 apr | 20:30 - 21:35
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]