Unbeschreiblichweiblich Visual Zonderbalk 1600
@ Ellen van Bennekom
@ Ellen van Bennekom

Saskia Noort, Stella Bergsma e.a.

Unbeschreiblich Weiblich

Datum & tijd
Vr 1 dec | 20:30 - 22:00
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 27,50
Incl. drankje en garderobe

Een ode aan de rebellie van Nina Hagen met een spervuur aan literatuur.

Wat is een vrouw eigenlijk? Is ze haar maatschappelijke positie? Haar lichaam? Haar relaties of uiterlijk? Is dit alles met een pen te beschrijven? Saskia Noort en Stella Bergsma wagen zich eraan.

Samen met hun bloedeigen band Flaming Vulva's en een divers leger aan schrijfsters beschrijven en bezingen ze alles wat ze meemaken, wat hen opwindt of irriteert, kortom hoe het is om vrouw te zijn deze tijd. Van daten tot bodyshamen. Van abortus tot ouderschap. Van politiek tot romantiek. Verwacht te huilen, te lachen en ademstokkende herkenning. Als je de zaal verlaat voel je je geïnspireerd, vol zusterliefde en natuurlijk... onbeschrijfelijk vrouwelijk!

Voorspel in 300 seconden
Voorafgaand aan deze voorstelling kun je in de foyer gratis deelnemen aan het Voorspel in 300 seconden. Pak een zandloper om kenbaar te maken dat je mee wilt doen. Vervolgens komt spreker Nathalie Kamp vanzelf naar je toe! Als het verhaal af is en de zandloper leeg, gaat de spreker naar een volgende groep mensen om opnieuw het verhaal te vertellen. De spreker wordt later bekend gemaakt. Het voorspel in 300 seconden vindt plaats in de benedenfoyer tussen 19.45 uur en 20.20 uur. Nathalie Kamp zet zich op vele manieren in voor emancipatie, gelijkwaardigheid en inclusie. Dit doet zij o.a. bij WomanLink.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 22:00
20:30 - 22:00
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Saskia Noort, Stella Bergsma, wisselende gastschrijvers en band
Recensies
Theaterkrant
"De uitgangsvraag, wat het betekent om vrouw te zijn, is verre van origineel, maar de uitwerking verrast op vele fronten"(...) "Vooral de girlband tilt de avond naar een hoger niveau. De Flaming Vulva’s trekken alle registers open – De Theaterkrant"(...) "de liedjes echoën lang na en de Flaming Vulva’s zijn een genot om naar te luisteren"
I love Theater
"De voorstelling is op vele vlakken herkenbaar voor vele vrouwen, iedere vrouw heeft haar onzekerheden"
Datum & tijd
Vr 1 dec | 20:30 - 22:00
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 27,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]