0302 ROSE Stories 233 C (Benning & Gladkova
© Benning & Gladkova

ROSE stories

233°C

Datum & tijd
Za 2 mrt | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 21,50
Incl. drankje en garderobe

Vlammende mozaïekvertelling over verbindingen aangaan en écht samenleven.

‘233℃’ is een vlammende mozaïekvertelling over samenleven, verbinding voelen en het vinden van geluk. Wanneer de 31-jarige Jason bij zijn onlangs gescheiden moeder Naomi intrekt, wordt de stille buitenwijk heftig opgeschud. Jason heeft waanbeelden, die hij bezweert door ’s nachts luidkeels te zingen en spullen in de fik te steken. Voor hem is niets zo rustgevend als vuur. De hele buurt, inclusief de milieubewuste carrièrevrouw, het queerkoppel met kinderwens en de wijkbewoner van het eerste uur, moet zich opeens verhouden tot Jason. En misschien wel nog belangrijker: tot hun wijk. Met de komst van Jason is geruisloos langs elkaar heen leven geen optie meer.
ROSE stories toont een gemeenschap in verwarring, eenzaam en doorgedraafd in individualisme. De mensen moeten een manier vinden om oprechte verbindingen aan te gaan en weer écht samen te leven. Regisseur Abdel Daoudi en de drie inspirerende schrijftalenten Elly Scheele, George Tobal en Maxine Palit de Jongh schreven een stuk dat ons op rauwe en poëtische wijze toont hoe de mentale gezondheidscrisis ons allemaal raakt.

Vers van De Vest
Onze succesvolle serie Vers van De Vest is ook weer te boeken voor theaterseizoen 2023-2024. Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Selecteer 5 voorstellingen en betaal slechts € 55 of bestel voor € 90 maar liefst 10 voorstellingen (inclusief garderobe en drankje). Lees meer.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Dalorim Wartes, Urmie Plein e.a
Regie Abdel Daoudi
Website http://www.rosestories.nl/
Datum & tijd
Za 2 mrt | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 21,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]