Profound Play2 1600

ProFound Play

Landing (0,5 tot 2 jaar)

Datum & tijd
Zo 19 nov | 10:00
Zonder pauze
Locatie
Plein Zaal
Prijzen
Regulier (vanaf prijs) € 10,00
Kind (t/m 12 jr) € 10,00
Excl. drankje

En dan ben je — floep — ergens beland. Op aarde bijvoorbeeld. Of in een rare theatervoorstelling met je papa of mama, je baby of peuter. Heb je je moeten haasten? Ben je al geland? Landen, was dat niet iets met zwaartekracht?

Klinkerdingklong!! Daar vallen de fietsbellen! En wofff... een kussen. Dát klinkt als een liedje. Keer alsjeblieft terug naar je plaats, gordels vast, wij gaan landen. Kaboem-plats-rakata. . . !

Een muzikaal-zintuiglijke voorstelling voor iedereen die wel eens vol verbazing iets heeft laten vallen. Over landen. Op een plek aankomen. En er echt zijn. Over het moment van aankomst en wat ervoor nodig is om te kunnen landen.

Beeldend kunstenaar Esmé Valk stelde met haar kennis over tactiele materialen en de spel- en
bewegingsontwikkeling van jonge kinderen een uniek, sculpturaal landschap samen. Haar ruimtelijk ontwerp speelt op een verrassende manier met abstractie en het alledaagse en verandert gedurende de voorstelling in een interactieve spel-installatie. Geluidsontwerper Dennis van Tilburg ontwikkelde voor de spelers een systeem dat zij zelf op het toneel kunnen bedienen met armbanden op hun pols. Zo maken zij met de door hen geïmiteerde geluiden van vallende objecten live een fijnzinnige instant compositie.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
10:00
10:00
Plein Zaal
Plein Zaal
Datum & tijd
Zo 19 nov | 10:00
Zonder pauze
Locatie
Plein Zaal
Prijzen
Regulier (vanaf prijs) € 10,00
Kind (t/m 12 jr) € 10,00
Excl. drankje
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]