Pretpakhuis De Komedie Over Een Bankoverval (Axel Drenth) 2
© Axel Drenth
© Axel Drenth

Pretpakhuis

De komedie over een bankoverval

Datum & tijd
Vr 5 jan | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 35,00
Incl. drankje en garderobe

Meester van de lach regisseert hilarische West-End-komedie.

Jon van Eerd neemt plaatst in de regisseursstoel voor deze komediehit van het Londense West End. Het wordt een voorstelling in de gouden traditie van zijn theater-alter ego Harrie Vermeulen, met dat verschil dat Van Eerd ditmaal nóg een stap verder gaat. ‘De komedie over een bankoverval’ is een kolderiek verhaal vol acrobatische kronkels, optische trucs en fenomenale sketches. Acteurs die ondersteboven hun scène moeten spelen, filmische achtervolgingen, klapbedden met een eigen leven; heel veel gekker en grappiger zie je het niet vaak.
Een stel uit de gevangenis ontsnapte boeven smeedt een plan om een kostbare diamant te stelen. Het sieraad bevindt zich in de kluis van een bank die door een paar niet al te snuggere druiloren wordt bestierd. De liefdesrelatie van een van de boeven met de dochter van de bankdirecteur zorgt echter voor complicaties. Alle ingrediënten dus voor een dolkomische theaterbeleving, met aan het roer de meester van de lach: Jon van Eerd.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Buddy Vedder, Joey Schalker, Suzanna Pleiter, Martin van der Starre, Rogier Komproe, Arie Cupé, Cathalijne de Sonnaville en Lars Vaessen
Regie Jon van Eerd
Website http://www.pretpakhuis.nl/
Datum & tijd
Vr 5 jan | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 35,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]