0525 Panama Pictures The Man Who Fell From The Sky (Teis Albers) 1
© Teis Albers
© Teis Albers

Panama Pictures

The Man who fell from the sky

Datum & tijd
Za 25 mei | 20:30 - 21:35
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 21,00
Incl. drankje en garderobe

Dans, acrobatiek en livemuziek verweven tot indringende beeldenreeks.

Terwijl het universum streeft naar chaos, probeert de mens orde te scheppen. We willen verklaren en begrijpen, maar tegelijk schaften we de meeste ideologieën en structuren af die ons ooit hielpen bij die oriëntatie. Ze waren te beperkend om nog als richtingwijzer te dienen. Ondertussen staat de wereld in brand en strompelen we van de ene naar de andere crisis. Wat nu?

In ‘The Man who fell from the sky’ wil Panama Pictures dit collectieve gevoel van stuurloosheid en ontwrichting vangen. Performers hangen hoog in de lucht aan takken van een ontwortelde boom en balanceren op bewegende plateaus. Is dit de nasleep van een ramp? De voorbode van een grote verandering? Prijswinnend choreografe Pia Meuthen toont je de mens die zich, zonder houvast of kompas, moet verhouden tot een veranderende omgeving. Dans, lucht- en vloeracrobatiek worden verweven tot een indringende en poëtische beeldenreeks, terwijl muzikant Budy Mokoginta met een gitaar, zang en elektronica een stevige sound creëert, die het geheel stuwt, kleurt en bij flarden ontregelt.

Freud in de foyer
Blijf na afloop van de voorstelling nog even hangen, want dan kun je deelnemen aan Freud in de Foyer! "En, hoe vond je de voorstelling? Eh... leuk." Wat vertelt de voorstelling jou? En wat vertelt de voorstelling óver jou? Soms heb je nog wat tijd nodig om alle indrukken te verwerken. Pak dan een koptelefoon, nestel jezelf op een stoel en geef je over aan de vragen van Lonneke van Heugten. In totaal verzorgt Lonneke 3 sessies van elk 3 minuten na afloop van de voorstelling.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 21:35
20:30 - 21:35
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel dans en acrobatiek: Francesco Barba, Davide Bellotta, Fynn Neb, Jefta Tanate, Tarek Rammo, Dimitri Landoz en Yaniv Dagan
Muziek livemuziek: Budy Mokoginta | muziekcompositie: Strijbos & van Rijswijk en Davide Bellotta
Website http://www.panamapictures.nl/
Recensies
Brabants Dagblad
“Als toeschouwer zie je hoop, meebewegen, solidariteit, elkaar opvangen. Je ziet angst, vergeefsheid, frustratie en hulpeloosheid. Vallen en pogen weer verder te gaan. Acrobatische spierkracht gecombineerd met menselijke breekbaarheid.”
Theaterkrant over ‘Each Time We Fall, A City Rises’ (2019)
“Choreograaf Pia Meuthen en haar team hebben hun mix van circus en dans steeds verder geperfectioneerd.”
Datum & tijd
Za 25 mei | 20:30 - 21:35
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 21,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]