NANOEK MELK (Van Santen & Bolleurs) 2
© Van Santen & Bolleurs

NANOEK

MELK

een ‘motherfokking’ musical

Datum & tijd
Vr 8 dec | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 25,00
Incl. drankje en garderobe

Collectief van explosief nieuw talent maakt openhartige musical over het moederschap.

“NANOEK is precies wat de musicalwereld nodig heeft”, schreef Trouw na de première van ‘Lokroep’, waarmee de groep in 2020 haar debuut maakte. Anouk Beugels maakt zogenoemde brave new musicals, waarin ze experimenteert met het genre.
Deze nieuwe productie toont het moederschap in al haar facetten. ‘MELK’ volgt een moeder die uit wanhoop in haar kofferbak gaat liggen, de enige plek waar ze echt niets meer moet. We zien ouders die niet alleen hun kind verliezen, maar ook elkaar en een hoogzwangere vrouw die zich staande probeert te houden tussen de verwachtingen, Instagram-adviezen en momfluencers. We zien een vrouw die geen kinderen wil, een bij wie het niet lukt en een bij wie het er gewoon nooit van gekomen is. Na het zien van deze ‘motherfokking’ musical kijk je met een andere blik naar je moeder, jezelf en die irritante vrouw met het krijsende kind. Een musical op een score van elektronische muziek vol eerlijkheid, lef en humor, gemaakt en verteld door een collectief van nieuw musicaltalent.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Mylène d’Anjou, Jonathan Demoor, Roben Mitchell, Lisa Schol, Lieke van den Broek, Charlotte Dommershausen en Jules Christopher
Regie Anouk Beugels
Website http://www.stichtingnanoek.nl/
Recensies
Trouw over ‘Lokroep’
“Wat een aanwinst voor de toekomst van de musical. (…) De #wetoo musical’, stemt optimistisch over de toekomst van het genre.”
Theaterkrant over ‘Lokroep’
“Zeer veelbelovende productie met zeer relevante inhoud.”
Datum & tijd
Vr 8 dec | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 25,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]