Said El Hassnaoui
Said El Hassnaoui

Move The City / festival Overdie

Said el Hassnaoui

Datum & tijd
Za 6 jul | 19:30 - 20:00
Locatie
Op locatie
Prijzen

MOVE THE CITY is een festival van Karavaan, Theater De Vest, het Filmhuis, Stedelijk Museum Alkmaar, Bibliotheek Kennemerwaard, Poppodium Victorie, Regionaal Archief Alkmaar, de Kunstuitleen en Artiance, centrum voor de Kunsten. Tout cultureel Alkmaar bundelt haar krachten voor een weekend vol theater, workshops, kunst, muziek en ontmoetingen. MOVE THE CITY is een zomerfestival dat elk jaar in een ander deel van Alkmaar neerstrijkt. Deze zomer vindt het plaats in Overdie, van 5 t/m 7 juli.

Said el Hassnaoui, ook wel bekend als WestSaid, is een bekende naam in de Nederlandse en Belgische comedy scene. In 2014 won hij de comedy slam en de UICF Talent Award. In 2024 was hij finalist van het Leids Cabaret Festival. Naast zijn optredens in het land als comedian of MC in comedy shows is hij momenteel aan het try-outen met zijn nieuwe avondvullende voorstelling genaamd ‘Said Lacht! Alles weg’.

Sinds 2009 organiseert hij met zijn evenementenbureau ‘AOT Events’ maandelijks (uitverkochte) comedy shows door heel Nederland en België. En zijn succesvolle comedy concept genaamd ‘*plaatsnaam* Lacht’, is een begrip geworden in vele dorpen en steden. Op deze avonden maakt publiek kennis met ervaren en beginnende comedians. Kortom: genoeg ingrediënten voor een heerlijke avond met een grote lach!

Locatie: ontmoetingsplein > voor Arcadialaan 250, Alkmaar
Toegang: gratis

Lees meer over het festival.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
19:30 - 20:00
19:30 - 20:00
Op locatie
Op locatie
Datum & tijd
Za 6 jul | 19:30 - 20:00
Locatie
Op locatie
Prijzen
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]