2022 MINOUX POWWOW Karinjonkers 1600

MINOUX

POW WOW

Datum & tijd
Do 28 sep | 20:30 - 22:00
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 21,50
Incl. drankje en garderobe

Humoristische stamvergadering waarin de zorg voor onze ouders centraal staat.

Speciaal voor mantelzorgers, zorgprofessionals, familieleden, ouderen en beleidsmakers in de zorg.

POW WOW is beslist geen traditionele theatervoorstelling, maar – geïnspireerd op ceremoniële bijeenkomsten van de oorspronkelijke bewoners van Amerika – een feestelijke stamvergadering met dans, verhalen en muziek waarin de zorg voor onze ouderen centraal staat.

POW WOW bevraagt hoe wij, vanuit verschillende overtuigingen, culturen en tradities, zorgen voor onze ouders en ouderen (met dementie). Wat vinden we vanzelfsprekend en wat ervaren we als een opgave? Waar botsen onze overtuigingen en wat kunnen we van elkaar leren? En bovenal: wat vinden onze ouderen daar eigenlijk zelf van? MINOUX nodigt je uit mee te praten en dansen in een feestelijke, vrolijke en vaak ontroerende ontmoeting tussen ouders en kinderen. Minou Bosua leidt de ontmoeting en het gesprek over ons huidige zorgsysteem, als bruisend middelpunt in een feest van herkenning en ongemak.

Speciaal voor deze voorstelling richtte MINOUX de Bende van Alzheimer op; een horde dansende zeventigplussers die graag hun mening en vragen delen met het publiek.

Deze voorstelling is verplaatst van 30 november 2022 naar 28 september 2023. Tickets blijven geldig en kunnen indien gewenst opnieuw gedownload worden; ga hiervoor naar je online account.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 22:00
20:30 - 22:00
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel De bende van Alzheimer: Nienke, Theo, Marianne, Henny, Therese, Magda, Joan, Anny, Henk, Els, Marie-Louise, Carla, Quinie, Rita, Wil, Stella, Parwin, Sjef, Loes, Melita, Sevim, e.v.a.
Website http://www.minoux.nl/
Recensies
Brabants Dagblad
"POW WOW gaat van hard naar zacht, geruststellend naar verontrustend, bitter naar zoet, vrolijk naar droef. Ondanks de zwaarte slaagt de energieke en openhartige Bosua erin om het zowel grappig en luchtig als ontroerend te houden."
Theaterkrant
"Bosua vermengt moeiteloos hoge en lage cultuur, ze verbindt mensen uit verschillende tradities en culturen en ze weet mensen in het hart te raken door het te hebben over zaken die vaak weggestopt en verborgen blijven."
Datum & tijd
Do 28 sep | 20:30 - 22:00
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 21,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]