032423 Merijn Scholten Team Solo (Rechtenvrij) 2

Merijn Scholten

TEAM SOLO (reprise)

Datum & tijd
Do 19 okt | 20:15 - 21:45
Zonder pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 21,50
Incl. drankje en garderobe

Van Partizaan tot grappigste man op Instagram

Merijn Scholten maakte deel uit van De Partizanen, het duo dat de jury- en publieksprijs op het Leids Cabaretfestival won en een Neerlands Hoop voor beste debuutprogramma in de wacht sleepte. Hij is muzikaal, snel en heel erg grappig. Zo grappig dat Micha Wertheim hem zelfs ‘de grappigste man op Instagram’ noemde. Merijns satirische filmpjes gingen afgelopen jaar dan ook regelmatig viral. En dat voor iemand die tot voor kort niets had met social media. In ‘TEAM SOLO’ gaat hij terug naar de basis, helemaal alleen, omdat we dat nou eenmaal zijn. Maak je op voor een avondje comedy met een haast ontembare liefde voor de medemens.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15 - 21:45
20:15 - 21:45
Grote Zaal
Grote Zaal
Recensies
De Volkskrant
"Team Solo is een schitterend gemaakte, snelle en erg grappige voorstelling"(...) "De hilarische Insta-types van Merijn Scholten werken ook in het theater"
Telegraaf
"Schakelt razendsnel tussen verschillende scènes en personages"(...) "Cabaretier houdt zijn publiek een spiegel voor"(...) "Merijn Scholten heeft een theatervorm gevonden die hem alle vrijheid geeft om zijn komische talent volledig uit te buiten, maar tegelijkertijd ook iets van de wereld waarin we leven te vinden"
NRC
"In ‘Team Solo’ zoekt hij naar de balans tussen een persoonlijke en een persiflerende Scholten, die hij een aantal keer prachtig weet te vinden."(...) "De typetjes zijn kippenvel-opwekkend griezelig"
Theaterkrant
"'Fenomenaal leuke voorstelling"(...) "De zaal ligt aan zijn voeten, vaak hikkend van het lachen"
Datum & tijd
Do 19 okt | 20:15 - 21:45
Zonder pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 21,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]