Rapunzel De Musical (Nick Van Ormondt) Klein
© Nick van Ormondt

JeugdTheaterVestival: Van Hoorne Entertainment

Rapunzel De Musical (4+)

Datum & tijd
Wo 25 okt | 13:30
Zonder pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Regulier met blindentolk € 19,50
Kind (t/m 12 jr) € 19,50
Incl. limonade en garderobe

Een heerlijke en aanstekelijke musical voor de hele familie / De voorstelling van 13:30u is ook toegankelijk voor publiek met een visuele beperking.

Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar. Terwijl ze met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar dan blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op haar heeft laten vallen. En die besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas? Sita Vermeulen als Rapunzel, de betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en een flinke dosis humor maken ‘Rapunzel De Musical’ tot een heerlijk familie-uitje.

Kom verkleed als je favoriete sprookjesfiguur voor de sprookjesverkleedwedstrijd! De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs. Na afloop van de voorstelling ontmoet je alle acteurs uit de voorstelling tijdens een meet & greet.

De voorstelling van 13:30 uur is ook toegankelijk voor publiek met een visuele beperking
Een blindentolk van Komt het Zien! verzorgt live audiodescriptie. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een meet & feel inleiding. Heeft u een visuele beperking, kies in het bestelproces voor de tickets waar 'met blindentolk' bij staat. U ontvangt voorafgaand aan de voorstelling van ons nog een servicemail met verdere praktische informatie. Heeft u vragen, bestelt u liever telefonisch of komt u met een blindengeleidehond? Neem contact op met de kassa via kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.

JeugdTheaterVestival
In de herfstvakantie is het weer feest met het JeugdTheaterVestival! Beleef één van de mooie voorstellingen in het theater en doe gezellig mee met de vele leuke activiteiten. Een kaartje voor één van de voorstellingen geeft gratis toegang tot de JeugdTheaterVestival extra's. Vóór en na de voorstellingen is er alle gelegenheid om heerlijk te spelen.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
13:30
13:30
Grote Zaal
Grote Zaal
16:00
16:00
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Sita Vermeulen, Stijn Mac Gillavry, Aron Bruisten e.a.
Regie Bas Groenenberg
Website http://www.vanhoorne.com/
Datum & tijd
Wo 25 okt | 13:30
Zonder pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Regulier met blindentolk € 19,50
Kind (t/m 12 jr) € 19,50
Incl. limonade en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]