Hntjong Armmeteenduresmaak Achtergrond Liggend V.01 1600

HNTjong

Arm met een dure smaak (14+)

Muziektheater over The rich life

Datum & tijd
Do 7 mrt | 19:30 - 20:40
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 15,50
Incl. drankje en garderobe

Jonge mensen in hun worsteling met verborgen armoede.

Drie jonge mensen dromen van een leven zonder geldzorgen maar moeten dealen met de ruwe realiteit. Ondertussen laten de socials zien dat living in luxury echt haalbaar is. Illusie of reality?
Brienne, Nourdin en Shanna zijn nu eindelijk de trendsetters. De smaakmakers. Dat denken ze. Dat hopen ze. Ze doen zich rijk voor, maar the struggle is real. Je hoopt dat niemand door heeft wat er allemaal aan de hand is. Dat je thuis je lunchbox niet gevuld krijgt. Dat je geen vaste veilige woonplek hebt, dat je je constant anders voor moet doen. Ze zitten bij elkaar in de klas, elk met een geheim. Langzaam ontdekken ze meer van elkaar en dromen van een andere wereld, een wereld waarin ze rijk zijn. Maar steeds worden ze ruw de realiteit in getrokken want je mist nog je Air Max, je thuis en je plek.

Regisseur Gavin-Viano studeerde in 2020 af aan de Toneelacademie Maastricht als regisseur en maakt uitgesproken visuele voorstellingen over gemeenschappen en onderwerpen die in de samenleving niet goed gehoord worden. Op dit moment rondt hij na drie voorstellingen het ontwikkelingstraject bij Frascatie producties af.

Let’s talk
Na afloop kun je kijken naar de korte documentaire ‘Buy now, Pay later’ van Isaura Sanwirjatmo waarin zij samen met regisseur Gavin-Viano duikt in het jongerenleven van Rotterdam-Zuid. Met deze jongeren bespreken ze o.a. de rol van online verleidingen (reclames, klarna, etc.) op hun leven. Na de documentaire is er een Q&A met Isaura Sanwirjatmo om samen het gesprek aan te gaan over het onderwerp van de voorstelling. Gratis kaartjes bestel je tijdens het bestellen van je voorstellingskaartjes. Heb je deze al, ga dan naar je eigen account en zoek je voorstellingskaartjes op, daar kun je de vrijkaartjes toevoegen.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
19:30 - 20:40
19:30 - 20:40
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Rochelle Deekman, Marouan Bendehmane en Florence Vos Weeda
Muziek Jan Baars, Donna Lugassy & Gavin-Viano
Regie Gavin-Viano
Website http://www.hntjong.nl/
Datum & tijd
Do 7 mrt | 19:30 - 20:40
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 15,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]