0416 Gerard Alderliefste Mijn Avonturen Met Ramses Shaffy (Onbekend) 1

Gerard Alderliefste

Mijn Avonturen met Ramses Shaffy (Dinsdagmatinee)

Datum & tijd
Di 16 apr | 14:00 - 15:50
Met pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 20,00
Incl. drankje en garderobe

Muzikale voorstelling rond het gelijknamige boek.

Zanger en gitarist Gerard Alderliefste en zijn band begeleidden de legendarische chansonnier Ramses Shaffy tijdens diens onverwachte en glorieuze comeback in 2005. Het lied ‘Laat me/Vivre’ werd dat jaar door Shaffy en Alderliefste opnieuw opgenomen en leidde tot een reeks optredens door heel Nederland. Op 1 december 2019, de tiende sterfdag van Ramses, verscheen het boek ‘Mijn Avonturen met Ramses Shaffy’, waarin Alderliefste beschrijft wat het duo onderweg zoal beleefde en hoe hun bijzondere vriendschap ontstond. Tijdens dit gelijknamige theaterconcert vertelt Gerard daarover, ondersteund door geprojecteerde foto’s en video’s. Natuurlijk is er ook heel veel muziek en misschien zelfs rode wijn en kroepoek, waar Ramses zo gek op was.

Dinsdagmatinee
Liever niet meer ’s avonds op pad, maar wél theaterliefhebber? Kom op vijf dinsdagmiddagen naar speciaal geselecteerde voorstellingen. Deze Dinsdagmatinees zijn samen met onze programmeur gekozen door een commissie van vier betrokken theaterliefhebbers. Voorafgaand aan de voorstelling kun je in de foyer genieten van live muziek door 'Happy Tracks Unplugged' o.l.v. gitarist Boudewijn Groenhuijzen. Na de voorstelling is er een meet & greet of nagesprek met de artiest. Houd voor de details de servicemail in de gaten.

De middagvoorstellingen zijn ook te bezoeken met de Stichting Vier Het Leven. Deze stichting reserveert het kaartje en regelt ook het halen en brengen (meer informatie www.4hetleven.nl). En nog een kleine tip: geniet voor of na de matinee van een heerlijke punt appeltaart in Grand Café Klunder. Bekijk hier alle dinsdagmatinees

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
14:00 - 15:50
14:00 - 15:50
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel zang en gitaar: Gerard Alderliefste | viool: Maria Eldering
Website http://www.gerardalderliefste.nl/
Datum & tijd
Di 16 apr | 14:00 - 15:50
Met pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 20,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]