ICK Dans Amsterdam WE, The EYES (Alwin Poiana) 1
© Alwin Poiana

Emio Greco | Pieter C. Scholten - ICK Dans Amsterdam

WE, the EYES

Datum & tijd
Wo 3 apr | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 24,50
Incl. drankje en garderobe

Tien performers branden los, slaan op de trom en schreeuwen het uit.

De overlevenden van een vernietigende brand zijn op zoek naar verbinding met hun intuïtie en met elkaar. De groep baant zich vanuit de duisternis een weg naar het licht, naar nieuwe vormen van bestaan, leven en identiteit. Hoe kunnen ze weer lustig spelen met het vuur, zonder op te branden? Hoe te schipperen tussen fatalisme en hoop, tussen eindtijd en toekomst, tussen afbranden en opbouwen, tussen adem en ademloosheid?

In ‘WE, the EYES’ wordt een micro-maatschappij uitgebeeld die op een bepaald moment uit het niets ontstaat en lichamen in het hier en nu samenbrengt. Tien performers branden los, slaan op de trom, schreeuwen het uit, gooien met modder, stoken het vuur op, dansen de zielen uit hun lijf. Op de muziek en geluid van rock, bodysound, elektronische, experimentele en klassieke muziek breken ze door naar een nieuwe wereld, aangevuurd door de ritmes van de percussie.
Een productie van ICK Dans Amsterdam

Vers van De Vest
Onze succesvolle serie Vers van De Vest is ook weer te boeken voor theaterseizoen 2023-2024. Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Selecteer 5 voorstellingen en betaal slechts € 55 of bestel voor € 90 maar liefst 10 voorstellingen (inclusief garderobe en drankje). Lees meer.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel performance: zeven dansers | percussie: Agostinho Sequeira en Dániel Bolba
Website http://www.ickamsterdam.com/
Datum & tijd
Wo 3 apr | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 24,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]