0330 Dominic Seldis' Favourites Annemieke Van Der Togt

Dominic Seldis

Favourites

Datum & tijd
Za 30 mrt | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 38,50
Incl. drankje en garderobe

Dominic Seldis brengt zijn twee grote liefdes samen: muziek en verhalen vertellen.

Dominic brengt in Favourites zijn twee grootste liefdes samen: muziek en verhalen vertellen. Favourites is het vervolg op Music, Maestro!, deel twee van de persoonlijke reis van Dominic. Het vertelt over zijn komst naar Nederland en hoe zijn leven daardoor in positieve zin veranderd is.
Muziek is de rode draad in zijn leven en het publiek leert Dominic beter kennen door amuserende anekdotes uit zowel zijn persoonlijke als professionele leven. Dominic vertelt bijzondere verhalen, die je nergens anders hoort. Dat maakt deze avond uniek.

Dominic speelt samen met zijn tienkoppige orkest zijn favoriete muziek en die is zeer gevarieerd. Natuurlijk komt er klassieke muziek voorbij, maar ook diverse andere genres passeren de revue, denk aan filmmuziek, jazz en folk. De verhalen en de muziek worden gecombineerd met verrassende visuele aspecten, een spectaculaire enscenering en ‘a touch of magic’. De voorstelling Favourites is ‘a feast fort he eyes and ears’, voor muziekliefhebbers van jong tot oud.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Datum & tijd
Za 30 mrt | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 38,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]