1014 Derek Otte Tijd Over (Khalid Amakran)
© Khalid Amakran
2324 Tijd Over Liggend Zonder Logo 1600

Derek Otte

Tijd Over

Datum & tijd
Za 14 okt | 20:30 - 21:45
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier (vanaf prijs) € 20,00
Incl. drankje en garderobe

Fijngevoelig en recht voor z’n raap tegelijk.

Na zijn succesvolle theatertour met ‘De tijd is om’ heeft Derek Otte tijd over. Die tijd gebruikt de Rotterdamse dichter en spoken word-artiest maar al te graag voor een nieuwe reis langs de theaters. In ‘Tijd Over’ staan teksten uit zijn vorige voorstelling centraal, aangevuld met oud en nieuw werk van deze poëet in hart en nieren. Spoken word, versjes, verhalen, grappen, grollen, anekdotes: een dik uur vol taal, met minimale muzikale begeleiding en ruimte voor zowel een lach als een traan. Otte geeft rijm en ritme aan herkenbare levenslessen en de wereld om ons heen. Thema’s van nu, in hoog tempo, in een fijngevoelig maar tóch recht-voor-z’n-raap-jasje. Nét effe wat anders! Maar wel lekker: “Triomfantelijke metaforen en knap in elkaar geregen woordkunst.” (Theaterkrant)

Kleedkamergeheimen
“Wat deed je net als eerste toen je na de voorstelling weer in de kleedkamer kwam?” Na afloop van de voorstelling krijgt het publiek de kans om de persoon achter het personage te leren kennen. Onder leiding van Lidwien Feld ontstaat er een gesprek met Derek Otte over de voorstelling waarin het publiek mee kan praten. Kleedkamergeheimen vindt na afloop plaats in de Kleine Foyer en duurt 20 minuten. Tijdens het online bestellen of via Mijn Vest kun je hiervoor een gratis ticket bestellen; indien nog beschikbaar.

Vers van De Vest
Onze succesvolle serie Vers van De Vest is ook weer te boeken voor theaterseizoen 2023-2024. Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Selecteer 5 voorstellingen en betaal slechts € 55 of bestel voor € 90 maar liefst 10 voorstellingen (inclusief garderobe en drankje). Lees meer.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 21:45
20:30 - 21:45
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Recensies
Theaterkrant
“Triomfantelijke metaforen en knap in elkaar geregen woordkunst.”
Scénes
“Vanaf het eerste moment heeft woordkunstenaar Derek Otte door zijn open, ontwapenende uitstraling een grote gunfactor.”
Datum & tijd
Za 14 okt | 20:30 - 21:45
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier (vanaf prijs) € 20,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]