0404 Spelersfederatie

De Spelersfederatie i.s.m. de Theatertroep

The world according to Shakespeare

Datum & tijd
Do 4 apr | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 22,50
Incl. drankje en garderobe

‘King Lear’ meets ‘Romeo en Julia’ in het bos van ‘Midzomernachtsdroom’.

Komedie-ensemble De Spelersfederatie baseert zijn voorstellingen op de aanpak van het Globe Theatre, het Londense theater ten tijde van Elizabeth I, waar veel van Shakespeares stukken in première gingen. Wat de grote Engelse schrijver daar op de planken bracht, zou je grenzeloos toneel kunnen noemen. Het was bedoeld voor alle lagen van de samenleving, wars van elke scheiding tussen klassiek en modern toneel, tussen volksvermaak en intellectualiteit, tussen folly en serieux. De opvoeringen werden bezocht door de koningin, door de werklui en de straatlopers. In ‘The world according to Shakespeare’ stort De Spelersfederatie zich met grote gretigheid op het werk van Shakespeare en komt met een compilatie van diens stukken.

‘King Lear’ meets ‘Romeo en Julia’ in het bos van ‘Midzomernachtsdroom’. Schrijver Don Duyns leidt de spelers op een queeste naar het hart van het werk van de Britse bard. Een avond om nooit te vergeten, of zoals Hamlet gezegd zou kunnen hebben: ‘The rest is noise’.

Vers van De Vest
Onze succesvolle serie Vers van De Vest is ook weer te boeken voor theaterseizoen 2023-2024. Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Selecteer 5 voorstellingen en betaal slechts € 55 of bestel voor € 90 maar liefst 10 voorstellingen (inclusief garderobe en drankje). Lees meer.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Nicoline Raatgever, Kyrian Esser, Judith van den Berg, Patrick Duijtshoff, Elisabeth ten Have, Rosa Asbreuk, Bartel Jespers, Jonata Taal en Yahya Gaier
Regie eindregie: Amira Duynhouwer
Website http://www.spelersfederatie.nl/
Datum & tijd
Do 4 apr | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 22,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]