Conny Janssen Danst ZIEL (Andreas Terlaak) 3
© Andreas Terlaak

Conny Janssen Danst

ZIEL

Datum & tijd
Do 8 feb | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 25,00
Incl. drankje en garderobe

Nieuw werk van Conny Janssen is een ode aan het leven.

Het Rotterdamse dansgezelschap Conny Janssen Danst presenteert de nieuwe voorstelling ‘ZIEL’, over het verlangen om voluit te leven. Op livemuziek gaat een ijzersterke en avontuurlijke groep dansers, jong talent en bekende gezichten, op zoek naar vrijheid, lichtheid en onverwachte ontmoetingen. Wat houdt ons tegen het leven te omarmen en de restricties die we onszelf en elkaar opleggen te doorbreken?
In dit nieuwe werk van Conny Janssen staan we midden in het leven, met alle onzekerheden en tegenstellingen die daarbij horen. Kunnen we het leven accepteren zonder verlamd te raken door de uitdagingen die voor ons liggen? Zijn we bereid risico’s te nemen? Kunnen we ons ook comfortabel voelen als niet alles zich naar onze voornemens en wensen plooit? Zo is ‘ZIEL’ een ode aan het leven, met al zijn verrassingen en teleurstellingen, een uiting van de drang om de luiken open te gooien en in het diepe te duiken.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Adi Amit, Pedro Correia, Alfonso López González, Pedro Ricardo Henry, Maud Huizing, Sara Mistrorigo, Gaspar Ribeiro, Mariko Shimoda, Remy Tilburg en Carmine Vigliotti
Muziek n.n.b.
Website http://www.connyjanssendanst.nl/
Datum & tijd
Do 8 feb | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 25,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]