Conny Janssen Danst ZIEL (Andreas Terlaak) 3
© Andreas Terlaak

Conny Janssen Danst

ZIEL

Datum & tijd
Do 8 feb | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 25,00
Incl. drankje en garderobe

Nieuw werk van Conny Janssen is een ode aan het leven.

Het Rotterdamse dansgezelschap Conny Janssen Danst presenteert de nieuwe voorstelling ‘ZIEL’, over het verlangen om voluit te leven. Op livemuziek gaat een ijzersterke en avontuurlijke groep dansers, jong talent en bekende gezichten, op zoek naar vrijheid, lichtheid en onverwachte ontmoetingen. Wat houdt ons tegen het leven te omarmen en de restricties die we onszelf en elkaar opleggen te doorbreken?

In dit nieuwe werk van Conny Janssen staan we midden in het leven, met alle onzekerheden en tegenstellingen die daarbij horen. Kunnen we het leven accepteren zonder verlamd te raken door de uitdagingen die voor ons liggen? Zijn we bereid risico’s te nemen? Kunnen we ons ook comfortabel voelen als niet alles zich naar onze voornemens en wensen plooit? Zo is ‘ZIEL’ een ode aan het leven, met al zijn verrassingen en teleurstellingen, een uiting van de drang om de luiken open te gooien en in het diepe te duiken.

Inleiding
Waar haalt Conny Janssen elke productie opnieuw haar inspiratie vandaan? Waarin onderscheidt het werk van haar gezelschap zich ten opzichte van andere dansgezelschappen? Hoe past de nieuwste voorstelling in het oeuvre van Conny Janssen Danst? Het antwoord op deze, en vele andere vragen krijg je wanneer je een inleiding voorafgaand aan de theatervoorstelling bijwoont. Dansdeskundigen Jacq. Algra en Liesbeth Osse vertellen in de inleidingen over dans in het algemeen en over Conny Janssen Danst in het bijzonder. Ook is er gelegenheid vragen te stellen. Na het bijwonen van deze inleiding heb je meer inzicht in het werk van Conny Janssen en haal je meer uit de voorstelling.
De inleiding start om 19:30 uur in de Plein Zaal. Tijdens het online bestellen of via Mijn Vest kun je hiervoor een gratis ticket bestellen; indien nog beschikbaar.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Adi Amit, Pedro Correia, Alfonso López González, Pedro Ricardo Henry, Maud Huizing, Sara Mistrorigo, Gaspar Ribeiro, Mariko Shimoda, Remy Tilburg en Carmine Vigliotti
Muziek n.n.b.
Meer informatie Conny Janssen ontvangt eervolle Prijs van Verdienste van Dansersfonds ‘79 TIJDENS NEDERLANDS BALLETGALA OP 13 NOVEMBER IN AMSTERDAM Dansersfonds ‘79 reikt dit jaar de Prijs van Verdienste aan Conny Janssen. De jury van de eervolle dansprijs - onder leiding van balletcoryfeeën Alexandra Radius en Han Ebbelaar - roemt de Rotterdamse choreograaf en artistiek leider om de ‘liefde, bevlogenheid en een krachtige visie’ waarmee zij ons gezelschap en HUIS Conny Janssen Danst leidt. De Prijs van Verdienste is een ‘erkenning voor alles wat zij in de afgelopen decennia voor de dans in Nederland betekend heeft.’
Website http://www.connyjanssendanst.nl/
Datum & tijd
Do 8 feb | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 25,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]