0630 Blauwe Vinkjes

Blauwe Vinkjes

DISCLAIMER

Datum & tijd
Vr 16 feb | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Incl. drankje en garderobe

Actueel, snel en muzikaal cabaret van Cameretten-finalist.

Blauwe Vinkjes was finalist op Cameretten 2021 en won een jaar later de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Kevin van den Berg en Manon Blaauw gooiden hoge ogen met hun actuele cabaret, liedjes en vlotte tempo. “Dit duo mikt vol op (politiek) engagement en dat is spannend, zeker in deze roerige tijd”, vond de jury van Cameretten.
‘DISCLAIMER’ is een razendsnelle voorstelling vol actualiteiten en absurditeiten, waarin het tweetal spelend en zingend herkenbare karakters en typetjes neerzet. Welke disclaimers moeten er anno nu worden geplaatst, vragen ze zich daarbij af. Wat kan er nog wel en wat niet? Ontmoet de hippe influencers Look en Luna, volkszangers Koos en Alberta en de iets te trotse weddingplanners Saskia en Rufus.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Recensies
Juryrapport Cameretten
“Als enige act binnen het festival mikt dit duo vol op (politiek) engagement en dat is spannend, zeker in deze roerige tijd.”
Scénes
“Kijken naar dit duo is vooral aantrekkelijk vanwege het hoge tempo, de innemende presentatie en het lef dat ze uitstralen.”
Datum & tijd
Vr 16 feb | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]