Bertolf Bluefinger (Bullet Ray Van Olphen)
© Bullet-Ray van Olphen

Bertolf

Bluefinger

Datum & tijd
Do 16 nov | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier (vanaf prijs) € 23,50
Incl. drankje en garderobe

Bertolf goes bluegrass.

Bertolfs liefde voor muziek begon met bluegrass. Zijn vader draaide bijna niets anders en het ouderlijk huis stond vol met gitaren, mandolines en banjo’s. Niet lang geleden reisde de singer-songwriter en gitarist naar Nashville om eindelijk zijn oude droom waar te maken: een album opnemen met zijn grote helden, muzikanten waar hij al zijn hele leven naar luistert. Onder meer dobro-grootheid Jerry Douglas, vioolgenie Stuart Duncan en baslegende Mark Schatz speelden mee. ‘Bluefinger’ is de titel van het nieuwe album van Bertolf. In het gelijknamige theaterprogramma brengt hij zijn nieuwe werk en de beste nummers en hits van eerdere platen, in akoestische bluegrass-versies, gespeeld door de top van de Nederlandse bluegrass-scene. Ook vertelt Bertolf over de geschiedenis van de bluegrass en speelt hij parels uit het genre.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel zang en gitaar: Bertolf Lentink | contrabas en zang: Natalie Schaap | mandoline en zang: Janos Koolen | viool: Joost van Es | banjo: Jos van Ringen | dobro: Caspar de Groen
Regie Diederik van Vleuten
Website http://www.bertolf.nl/
Recensies
de Volkskrant
“Geen andere Nederlandse singer-songwriter klinkt zoals hij: zo verzorgd, warmbloedig, achteloos, ‘retro’ en eigentijds tegelijk, zo mooi gezongen bovendien.”
Datum & tijd
Do 16 nov | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier (vanaf prijs) € 23,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]