Arno Schuitemaker The End, Part 2 (Lonneke Van Der Palen) 2
© Lonneke van der Palen

Arno Schuitemaker

The End - part 2

Datum & tijd
Vr 22 dec | 20:30 - 21:45
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 18,50
Incl. drankje en garderobe

Met beweging, muziek, licht en video richt Schuitemaker zich op de toekomst.

Betoverend en hyperfysiek, Arno Schuitemaker maakt werk dat je moet ervaren. Met zijn voorstellingen doorbreekt hij grenzen tussen dans, performance, beeldende kunst en clubcultuur.
Met zijn nieuwste werk 'The End - part 2' creëert Arno Schuitemaker een even indrukwekkende als intieme kijk op ons vermogen om onszelf in de ander te herkennen, en de ander in onszelf. Met een spannende mix van beweging, muziek, licht en stem met live en opgenomen video speelt de voorstelling met heden en verleden, en vervaagt verschillen tussen performer en toeschouwer, zien en gezien worden.
Arno Schuitemaker: “Ik denk dat veel van waar we op dit moment mee te maken hebben, doorbroken kan worden door het opnieuw in balans brengen van onze relaties. Als ons vermogen om onszelf in de ander te herkennen intimiteit kan creëren, kan dat dan een aanjager voor verandering zijn? Zelfs als dat betekent dat we ons eerst moeten vrijmaken van de geesten die ons achtervolgen en het heden vertekenen, om vervolgens een nieuw hoofdstuk te beginnen.”
Voorstellingen van Arno Schuitemaker worden geprezen om de inventieve vormen die hij creëert met thema’s waar het intieme en het universele elkaar ontmoeten. Zijn werk is te zien geweest op toonaangevende podia en festivals in meer dan 25 landen. Afgelopen jaar belandde 30 appearances out of darkness in de top 5 beste dansvoorstellingen van het seizoen in de Volkskrant. Scènes noemde het de “must-see van het jaar.”

LET OP: in deze voorstelling wordt gebruik gemaakt van lichtflitsen.

The End - part 2 is een productie van SHARP/ArnoSchuitemaker in coproductie met Montpellier Danse als onderdeel van de residentie bij Agora, International City of Dance, met ondersteuning van BNP Paribas Foundation, Centre Chorégraphique National de Caen en Normandie, La Place de la Danse CDCN Toulouse - Occitanie. Ondersteund door Fonds Podiumkunsten, Amsterdams Fonds voor de Kunst, Ammodo en Fonds 21.

Vers van De Vest
Onze succesvolle serie Vers van De Vest is ook weer te boeken voor theaterseizoen 2023-2024. Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Selecteer 5 voorstellingen en betaal slechts € 55 of bestel voor € 90 maar liefst 10 voorstellingen (inclusief garderobe en drankje). Lees meer.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 21:45
20:30 - 21:45
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Mark Christoph Klee, Ivan Ugrin en Angelo Petracca
Muziek Aart Strootman
Website http://www.arnoschuitemaker.com/
Datum & tijd
Vr 22 dec | 20:30 - 21:45
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 18,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]