Arno Schuitemaker The End, Part 2 (Lonneke Van Der Palen) 2
© Lonneke van der Palen

Arno Schuitemaker

The End - part 2

Datum & tijd
Vr 22 dec | 20:30 - 21:30
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier (vanaf prijs) € 18,50
Incl. drankje en garderobe

Met beweging, muziek, licht en video richt Schuitemaker zich op de toekomst.

Arno Schuitemaker is een van de intrigerendste podiumkunstenaars van het moment. Noem het dans, performance of totaalervaring, het is van wereldklasse. Zijn werk wordt geprezen om de vernieuwende wijze waarmee hij diepgang geeft aan thema’s waarin het persoonlijke en universele elkaar ontmoeten. In een tijd waarin de spanning tussen verandering en behoud meer voelbaar is dan ooit, richt hij zich met ‘The End - part 2’ op de toekomst.

Aan zijn herkenbare handtekening van beweging, muziek, licht en scenografie voegt hij dit keer video toe. Met een mix van vooraf opgenomen en ter plekke gemaakte gemaakte videobeelden wordt gespeeld met wat er was en wat nog gaat komen. De indrukwekkende wereld die hij creëert is een meeslepende duik in het onbekende. “Kijken naar het werk van Schuitemaker is inzoomen op elk lichamelijk detail en je tegelijkertijd mee laten drijven door de trance van de collectieve beweging.” (Theaterkrant)

De sneldichter
Voorafgaand aan de voorstelling kun je in de foyer een prikkelende vraag beantwoorden op een kaartje voor de sneldichter. Plaats het ingevulde kaartje in de daarvoor bestemde bak en misschien schrijft de sneldichter na afloop van de voorstelling een persoonlijke gedicht voor jou! Lever uw kaartje voor de sneldichter vooraf in en bekijk na afloop het werk van de sneldichter.

Vers van De Vest
Onze succesvolle serie Vers van De Vest is ook weer te boeken voor theaterseizoen 2023-2024. Dus... ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Selecteer 5 voorstellingen en betaal slechts € 55 of bestel voor € 90 maar liefst 10 voorstellingen (inclusief garderobe en drankje). Lees meer.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 21:30
20:30 - 21:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Mark Christoph Klee, Ivan Ugrin en Angelo Petracca
Muziek Aart Strootman
Website http://www.arnoschuitemaker.com/
Datum & tijd
Vr 22 dec | 20:30 - 21:30
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier (vanaf prijs) € 18,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]