0804 André Manuel Liggend Formaat Credits Roger Cremers
© Roger Cremers
© Roger Cremers

André Manuel

De Zieke Geest

Datum & tijd
Vr 9 feb | 20:30 - 22:00
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,00
Incl. drankje en garderobe

“Anderhalf uur heerlijk genieten, grinniken, schateren en besmuikt lachen.” (Theaterkrant)

De mens, het blijft een raadselachtig wezen. Want waarom kiest de één voor een carrière als pornoacteur terwijl de ander niet verder komt dan een keertje voorzichtig masturberen bij de nieuwste Wehkamp-gids? En hoe wordt de ene mens oorlogsmisdadiger en de ander een vredesengel? Wat is het verschil tussen een clown en een president? Bestaat er goed zonder kwaad? Is zwart mogelijk zonder wit? En wat doen we met al het grijs? Manuel zoekt de antwoorden in het eerste deel van een nu al legendarisch drieluik, ‘De Zieke Geest’, zijn achttiende programma alweer. En dat betekent “Anderhalf uur heerlijk genieten, grinniken, schateren en besmuikt lachen.” (Theaterkrant)

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 22:00
20:30 - 22:00
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Recensies
NRC
“Tere zielen hebben bij Manuel niks te zoeken. Hij stampt graag op tenen en trakteert de bezoekers daarbij uitdagend op een triomfantelijke blik en een sardonische grijns. Tegelijk voel je de ironische onderlaag als hij zich portretteert als de strijder voor het vrije woord.”
Theaterkrant (keuze van de criticus)
“André Manuel oogt fris, fruitig en energieker dan ooit. (…) Met die zieke geest is het anderhalf uur heerlijk genieten, grinniken, schateren en besmuikt lachen.'
Dagblad van het Noorden
"Geen last van veel publiek, clown en nar tegelijk. Daarmee smeedt hij een bondgenootschap met het publiek dat met hem is meegegroeid. "
Datum & tijd
Vr 9 feb | 20:30 - 22:00
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,00
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]