111221 The Mousetrap Liggend Fotograaf Willem Van Walderveen 1600 SITE (1)
© Willem van Walderveen

Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske e.a.

The Mousetrap

Datum & tijd
Za 29 apr | 20:15 - 22:10
Met pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 33,50
Regulier met blindentolk € 33,50
Incl. drankje en garderobe

Agatha Christies moordmysterie na twintig jaar terug op de Nederlandse planken / Deze voorstelling is ook toegankelijk voor publiek met een visuele beperking.

‘The Mousetrap’ ging op 25 november 1952 in Londen in première en is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. Een prachtige cast brengt het legendarische moordmysterie van Agatha Christie na twintig jaar terug in Nederland.
Door de aanhoudende sneeuwval zit een aantal gasten vast in het oude pension Monkswell Manor. Dan meldt een brigadier van de politie zich. Eerder die dag is er een moord in de omgeving gepleegd en hij vermoedt dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben, maar als er een tweede slachtoffer valt, loopt de spanning op.
Agatha Christie maakte er een meesterlijke whodunit van en zet haar publiek voortdurend op het verkeerde been met meer plotwendingen dan een draaitol! Het verhaal is nooit verfilmd: wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen...

---

Deze voorstelling is ook toegankelijk voor publiek met een visuele beperking.

Een blindentolk van Komt het Zien! verzorgt live audiodescriptie. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een meet & feel inleiding.

Heeft u een visuele beperking, kies in het bestelproces voor de tickets waar 'met blindentolk' bij staat. Heeft u vragen, bestelt u liever telefonisch of komt u met een blindengeleidehond? Neem contact op met de kassa via kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15 - 22:10
20:15 - 22:10
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske, Roos van Erkel, Frederik Brom, Danny Westerweel, Xander van Vledder, Guusje te Pas en Bob Ott
Regie Jasper Verheugd
Website http://www.rep.nu/
Recensies
Scenes
‘Een aanrader om naartoe te gaan!’
Ilovetheater
‘Een tijdloos meesterwerk.’
Volkskrant
‘Het plot zit ingenieus in elkaar!’
Theaterkrant
‘Een spannend mysterie met een verrassende plottwist.’
Datum & tijd
Za 29 apr | 20:15 - 22:10
Met pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 33,50
Regulier met blindentolk € 33,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]