Wart Kamps AWKWART (Merlijn Doomernik)
© Marlijn Doomernik

Wart Kamps

AWKWART

Datum & tijd
Za 1 apr | 20:30 - 22:15
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 21,50
Incl. drankje en garderobe

Een absurdistisch, aandoenlijk, hilarisch en muzikaal cabaretprogramma.

Wart’s leven is een aaneenschakeling van ongemakkelijke momenten. Een anonieme date blijkt een vreselijke ex te zijn. Tijdens een goed gesprek op een feestje kijkt de ander al over Wart’s schouder of er een interessantere persoon in the house is. Die eeuwige twijfel of hij nou wel of niet een wildvreemde met éxact dezelfde jas moet groeten?
Wart heeft een oplossing voor zichzelf bedacht en is er een meester in geworden: ongemak bestrijden met nóg meer ongemak. Dan zie je pas hoe mensen écht zijn. Lekker gênant.
Een absurdistisch, aandoenlijk, hilarisch en muzikaal cabaretprogramma over leven als mens tussen, met, zonder, dankzij of ondanks: andere mensen. Met liedjes en hier en daar misschien een gek dansje, want het moet wel showbizz blijven. Dit keer brengt hij zelfs een hoopvolle boodschap (is voor Wart ook nieuw).

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30 - 22:15
20:30 - 22:15
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Spel Wart Kamps
Muziek piano: Charlie Bo Meijering
Regie Bart van den Donker
Website http://www.wartkamps.nl/
Recensies
Scènes
“Hilarisch en kwetsbaar” (...) “In zijn eerste solovoorstelling als cabaretier, Awkwart, is hij zowel kwetsbaar als over de top” (...) “Je voelt aan alles dat dit zíjn verhaal is” (...) “ontzettend goed” (...) “vol fijne twists” (...) “Kamps kijk op de LHBTI+-community is verfrissend” (...) “de geweldige combinatie van hard lachen en intimiteit die de hele voorstelling overheerst”
Theaterkrant
“Krankzinnig en enorm grappig solodebuut” (...) “Akwart is een intelligente voorstelling” (...) “Wart Kamps is een speelse, uitbundige en fantasievolle acteur” (...) “geweldige pianist Charlie Bo Meijering” (...) “Een ontregelende voorstelling van een wendbaar acteur met een speelse geest” (...) “anderhalf uur lachen” (...) “een overtuigend solodebuut”
Datum & tijd
Za 1 apr | 20:30 - 22:15
Zonder pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 21,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]