Banner Try Out Cafe 1600 Site
AKF 2022 (C)Anne Van Zantwijk Halve Finale Valentina 1600 Site
Valentine Tóth
Boban Benjamin Braspenning Boompje Beestje VIERKANT Copyright Merlijn Doomernik 1600 Site
Boban Benjamin Braspenning

Try-Out Café

Met Valentina Tóth, Michelle Schimscheimer, Boban Brasspenning ea

Datum & tijd
Zo 27 nov | 16:00
Met pauze
Locatie
Plein Zaal
Prijzen
Regulier € 12,50
Jongeren / Studenten € 8,50
Incl. drankje en garderobe

Ben jij een theaterliefhebber en in voor avontuur? Ontdek jij graag nieuwe talenten en heb je open oog en oor voor kleinkunst, cabaret en stand-up comedians? Kom dan naar het Try-Out Café! In een café-chantant setting maak je kennis met aanstormend talent en misschien wel met de grote namen van morgen. Daar wil je bij zijn!

Vanmiddag treden voor je op:
Vallentina Tóth
Michelle Schimscheimer
Boban Brasspenning
Presentatie: Nina de la Croix

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
16:00
16:00
Plein Zaal
Plein Zaal
Recensies
Valentina Tóth
Valentina Tóth is actrice, theatermaker en muzikante. Na een studie klassiek piano aan het conservatorium van Brussel, studeerde ze in 2018 af als actrice aan het RITCS (Royal Institute of Theatre, Cinema and Sound) te Brussel. Na haar afstuderen maakte en speelde ze onder anderen bij De Toneelschuur, De Kopergietery, Het Houten Huis en Theater Antigone. Haar werk bevindt zich op het snijvlak tussen theater, klassieke muziek, kleinkunst en opera. Valentina brengt in de voorstelling Wildbloei een ode aan de hysterische vrouw. Met een mix van opera, musical, kleinkunst en klassieke muziek bezingt en bespeelt ze dit type vrouw.
Boban Benjaming Braspenning
Boban Benjamin Braspenning is afgestudeerd Econoom en Ethicus. Vanuit zijn studentenkamer – waar hij binnenkort uit moet – heeft hij een muzikaal cabaretprogramma over woningnood geschreven. En omdat hij toch bezig was, ook maar gelijk over economische ongelijkheid én financiële fratsen van vermogende mensen. Opgegroeid aan de periferie van de kak, kan hij niet anders dan zich daar dubbelzinnig toe verhouden. Boban Benjamin Braspenning is winnaar van de jury- en publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival 2021. Verder is hij auteur van een kinderboek over banken 'Het Bankenwezen: Een waargebeurd sprookje'. Tot slot is hij frontman van de band MomentOpnames.
Datum & tijd
Zo 27 nov | 16:00
Met pauze
Locatie
Plein Zaal
Prijzen
Regulier € 12,50
Jongeren / Studenten € 8,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]