Banner Try Out Cafe 1600 Site

Try-Out Café

Met Julia Straten, Blauwe Vinkjes, Musa en Britt van Tooren

Datum & tijd
Zo 30 okt | 16:00 - 18:00
Met pauze
Locatie
Plein Zaal
Prijzen
Regulier € 12,50
Jongeren / Studenten € 8,50
Incl. drankje en garderobe

Ben jij een theaterliefhebber en in voor avontuur? Ontdek jij graag nieuwe talenten en heb je open oog en oor voor kleinkunst, cabaret en stand-up comedians? Kom dan naar het Try-Out Café! In een café-chantant setting maak je kennis met aanstormend talent en misschien wel met de grote namen van morgen. Daar wil je bij zijn!

Vanmiddag treden voor je op:
Julia van Straten
Blauwe Vinkjes
Musa
Britt van Toren
Presentatie: Fuad Hassen

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
16:00 - 18:00
16:00 - 18:00
Plein Zaal
Plein Zaal
Recensies
Blauwe Vinkjes
Cabaretduo Blauwe Vinkjes stond in 2021 in de finale van Cameretten en won datzelfde jaar de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Manon Blaauw en Kevin van den Berg spelen en zingen in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Ze profileren, persifleren, insinueren en imiteren. Of het nou is als hippe influencers, een stel scherpe oudjes of vertolkers van het levenslied, de actuele sketches en liedjes in ‘Nu al een hit!’ zullen niet vervelen!
Musa
Na een succesvolle Cameretten finalistentour, heeftt Musa nu de tanden in zijn eerste solovoorstelling gezet: Schaakmat. Hij brengt verhalen die uit het leven gegrepen zijn en laat zich daarbij van zijn meest kwetsbare kant zien. De gemene deler tussen humor en kwetsbaarheid is immers dat het verbindt, zo vindt hij. En verbinding, daar is het hem om te doen. Schaakmat is een buitengewoon grappige, intieme, herkenbare, cultuuroverstijgende en soms ook opzienbarende reis door het leven; puur en oprecht cabaret dat je lang bijblijft. De basis van Schaakmat is een ingrijpende gebeurtenis uit zijn jeugd. Als hij acht jaar oud is verandert zijn leven totaal wanneer zijn vader besluit het land van herkomst te verlaten om naar Europa te gaan met zijn gezin. In plaats van te blijven, vertrekt zijn vader op dezelfde dag alleen terug naar het land van herkomst. En daar staat hij dan, in het koude Nederland met zijn broer, zusjes en moeder. Een land dat hij niet kent en waarvan hij de taal niet spreekt. Wat nu?
Britt van Tooren
Britt van Tooren studeerde in 2020 cum laude af aan de opleiding Muziektheater aan het ArtEZ conservatorium. Ze speelde onder andere bij Theatergezelschap Bonte Hond en Stichting Theatergroep Kwatta. Naast zingen, acteren, pianospelen, maken en schrijven is ze ook dol op honden aaien, prijzen winnen bij bingo en verantwoordelijkheden uitstellen. Waar ze haar gevoeligheid altijd heeft gezien als zwakke plek, begint ze langzaam in te zien dat de wereld al een overschot heeft aan hardheid. De maatschappij heeft honger naar donzige zielen. Ze is een groot voorstander van huilen in het openbaar en ervan overtuigd dat de zachte krachten uiteindelijk altijd zullen winnen. Haar voorstelling met de titel 'Ik hoop dat deze titel je aanspreekt' is een rollercoaster performance vol catchy proza, vunzige beats, monogame pinguïns en (een soort van) God.
Datum & tijd
Zo 30 okt | 16:00 - 18:00
Met pauze
Locatie
Plein Zaal
Prijzen
Regulier € 12,50
Jongeren / Studenten € 8,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]