Banner Try Out Cafe 1600 Site

Try-Out Café

Maak kennis met nieuw talent!

Datum & tijd
Zo 26 feb | 16:00 - 18:00
Met pauze
Locatie
Plein Zaal
Prijzen
Jongeren / Studenten € 8,50
Regulier € 12,50
Incl. drankje en garderobe

Ben jij een theaterliefhebber en in voor avontuur? Ontdek jij graag nieuwe talenten en heb je open oog en oor voor kleinkunst, cabaret en stand-up comedians? Kom dan naar het Try-Out Café! In een café-chantant setting maak je kennis met aanstormend talent en misschien wel met de grote namen van morgen. Daar wil je bij zijn!

Vanmiddag treden voor je op:
Daan van der Hoeven
Piet van Eeghen
Tim Alpherts
Wessel Meijering
Presentatie: Pieter Jouke

Daan van der Hoeven
Daan is een meeslepende verteller en begenadigd grappenmaker met een vlijmscherpe timing. Hij heeft tot zijn 25ste altijd de gebaande paden gevolgd, tot hij op een dag naar buiten keek en een medewerker van de plantsoenendienst op een grasmaaier zag. Met geopende ogen heeft hij het roer omgegooid en is cabaretier geworden. Een sprong in het diepe, op weg naar het in zijn ogen hoogst haalbare: het simpelweg "zijn”. Hij mag dan wel uit de sleutelstad komen, maar die sleutel heeft hij nog altijd niet gevonden. Aanspeelt regelmatig op festivals als Lowlands, Paaspop, Concert at Sea en Oerol. Ook zag je hem op het International Comedy Festival Rotterdam (2015, 2016 en 2017) en het Utrecht International Comedy Festival (2015). Verder is Daan op de radio geweest bij radio 3FM en heeft hij een gastrol gespeeld in het satirische televisieprogramma Draadstaal.

Piet van Eeghen
Piet van Eeghen is een Nederlandse muzikant en cabaretier. Op het Leids Cabaret Festival 2022 sleepte hij de publieksprijs in de wacht. Dat Van Eeghen nu op het theaterpodium staat, was een aantal jaar geleden niet zo vanzelfsprekend. De geboren Amsterdammer volgde namelijk een studie wiskunde en belandde voor de klas: "Mijn eerste voorstelling voor publiek betrof dan ook een conference over Pythagoras ten overstaan van een dertigtal pubers." De overstap naar het theater kwam voort uit zijn liefde voor muziek. Hij speelde piano en was tijdens zijn studententijd lid van diverse bandjes. Hij schreef zijn eigen liedjes en trad daarmee op in kleine theaters. Tijdens een cursus stand-upcomedy leerde hij hoe hij met grappige anekdotes en verhalen zijn liedjes met elkaar kon verbinden. De basis voor een cabaretcarrière was gelegd.

Wessel Meijering
Wessel studeerde ooit rechten omdat hij dacht strafrechtadvocaat te moeten worden. Al snel werd duidelijk dat niemand in de rechtszaal zat te wachten op iemand die probeert mensen aan het lachen te krijgen… Nu gaat hij met dezelfde overtuiging, overgave en bluf de toneelplanken op. Daar is hij op z’n plek. Wat het precies is, dat hij op het podium doet, lijkt hij zelf ook niet helemaal te weten. Maar dat zijn zoektocht interessante uitkomsten oplevert blijkt uit meerdere viral video’s en de ruim veertig zelf georganiseerde open(lucht) optredens die hij inmiddels op zijn naam heeft staan.Bij Wessel is geen voorstelling hetzelfde en heeft het doorgaans weinig zin iets te verwachten. Verwacht in ieder geval geen veilige keuzes, daar wordt niemand beter van.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
16:00 - 18:00
16:00 - 18:00
Plein Zaal
Plein Zaal
Datum & tijd
Zo 26 feb | 16:00 - 18:00
Met pauze
Locatie
Plein Zaal
Prijzen
Jongeren / Studenten € 8,50
Regulier € 12,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]