2022 TGM De Kersentuin Foto Marie Cecile Thijs 1600
@ Marie Cecile Thijs
@ Marie Cecile Thijs

Toneelgroep Maastricht

De Kersentuin

een komedie in vier bedrijven

Datum & tijd
Za 27 mei | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 29,50
Incl. drankje en garderobe

Een van de geliefdste toneelstukken uit het wereldrepertoire.

Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger spelen de hoofdrollen in een bewerking van een zeer geliefd toneelstuk uit het wereldrepertoire: ‘De Kersentuin’ van Anton Tsjechov. In een regie van Michel Sluysmans en met livemuziek van multi-instrumentalist Beppe Costa brengt het achtkoppig ensemble een hedendaagse versie van dit tijdloze verhaal over vasthouden aan het verleden, angst voor de toekomst en het tragische gevecht met het nu. Een tragikomisch portret van mensen die de wereld sneller zien veranderen dan ze aankunnen.
Actrice Ljoebov keert na een mislukte carrière terug naar het landgoed van haar familie. Vanwege hoge schulden dreigt het bezit echter geveild te worden. Samen met haar dochters probeert ze een faillissement af te wenden. Ondernemer Lopachin heeft een oplossing: als ze de kersentuin omtoveren tot een vakantiepark is de familie verzekerd van een stabiel inkomen. Het voorstel stelt Ljoebov voor een onmogelijk dilemma.
Na de succesvolle producties ‘Een meeuw’, ‘Vrijdag’ en ‘Noem het maar liefde’ regisseert Michel Sluysmans opnieuw een moderne interpretatie van een bekende toneelklassieker, in een bewerking van Jibbe Willems.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Zaal
Grote Zaal
Cast & info
Spel Anniek Pheifer, Jeroen Spitzenberger, Beppe Costa, Vincent Linthorst, Nick Renzo Garcia, Quiah Shilue, ‘Ntianu Stuger en Liza Macedo dos Santos
Regie Michel Sluysmans
Website http://www.toneelgroepmaastricht.nl/
Recensies
de Volkskrant over ‘Een meeuw’
“Een duizelingwekkend spiegelpaleis.”
Elsevier over ‘Vrijdag’
“Grandioze voorstelling van een moderne toneelklassieker.”
Datum & tijd
Za 27 mei | 20:15
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 29,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]