Theater Rotterdam I Davy Pieters Not All Is Lost (Willem De Kam) 4
© Willem de Kam

Theater Rotterdam: Davy Pieters

Not All Is Lost

Datum & tijd
Vr 21 apr | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Incl. drankje en garderobe

Tweede deel van een vierluik over de mens en de technologische wereld van morgen.

Davy Pieters is namens Theater Rotterdam bezig met een indrukwekkend vierluik over opgroeien in een toekomstige wereld vol technologie. De vier sciencefictionachtige delen volgen de menselijke levenscyclus van geboorte, jeugd en volwassenheid tot de dood. Het eerste deel ‘CRISPR’ ging over de gen-technologie die het in theorie mogelijk maakt al voor de geboorte een mens naar eigen maatstaven en wensen te ontwerpen, van oogkleur tot wiskundig inzicht. Wat zijn de consequenties voor deze kinderen? “De elektronische soundscape van Jimi Zoet laat een steeds onregelmatiger kloppende (hart)beat horen en is consequent donker. Toch gloort er op het einde ook licht. De jongste versies van de mens zijn blijkbaar zo goed dat de menselijkheid er opeens weer aan alle kanten doorheen schijnt. Dat levert ontroerende plaatjes op.” (de Volkskrant ****)
Na de toepassing van technologie voor de geboorte kijkt Pieters in het tweede deel naar de potentiële beïnvloeding in de adolescente levensfase. ‘Not All Is Lost’ is een fysieke en muzikale voorstelling over afhankelijkheid en de kracht en de macht van zorg, in een wereld waarin Big Pharma en biohacking een steeds grotere rol spelen.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:30
20:30
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Muziek Jimi Zoet
Regie Davy Pieters
Recensies
de Volkskrant over ‘CRISPR’
“De elektronische soundscape van Jimi Zoet laat een steeds onregelmatiger kloppende (hart)beat horen en is consequent donker. Toch gloort er op het einde ook licht. De jongste versies van de mens zijn blijkbaar zo goed dat de menselijkheid er opeens weer aan alle kanten doorheen schijnt. Dat levert ontroerende plaatjes op.”
Het Parool over ‘CRISPR’
“Hoewel de betonachtige, duistere ruimte die Pieters creëert onheilspellend is, gedragen door het zintuiglijke geluidsontwerp van Jimi Zoet en lichtontwerp van Varja Klosse, kruipt er dankzij de vernuftige opbouw steeds meer licht in de toon van de voorstelling.”
Datum & tijd
Vr 21 apr | 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]