The Legends Ft. Michael Varekamp Swingin' Paris The Christmas Special (Eric Van Nieuwland) 3
© Eric van Nieuwland

The Legends ft. Michael Varekamp

Swingin’ Paris - The Christmas Special! (Dinsdagmatinee)

Datum & tijd
Di 13 dec | 14:00 - 16:05
Met pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Incl. drankje en garderobe

Terug naar de met kerstlichtjes versierde Parijse jazzkelders van de jaren dertig.

In de jaren dertig was voor jazzliefhebbers Parijs the place to be. Met swingende New Orleans jazz, Hot Club de France en chansons werd in de vele clubs het leven gevierd. Niet voor niets ontstond de jazz begin twintigste eeuw in de Franse wijk van New Orleans. Het aanstekelijke joie de vivre bleek een ideale voedingsbodem voor de opkomst van het genre aan de andere kant van de grote plas, om een aantal jaren later triomfantelijk terug te keren.
In ‘The Christmas Special’ nemen zanger/trompettist Michael Varekamp, chansonnière Caroline Rutten en The Legends je mee naar de romantische, met kerstlampjes versierde Parijse jazzkelders, waar paradijsvogels als Josephine Baker, Édith Piaf en Sydney Bechet tot in de kleine uurtjes op de podia stonden. En natuurlijk hoor je ook de hartverwarmende kersthits van Louis Armstrong, Frank Sinatra en Nat King Cole.

Voor een complete middag uit
Voorafgaand aan uw voorstellingsbezoek bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee in Grand Café Klunder of in de foyer. Komt u alleen? U wordt van harte welkom geheten door onze gastvrouw/-heer. In de foyer richten we een plek in voor een gezellig samenzijn met gelijkgestemden. Het drankje na afloop is bij de toegangsprijs inbegrepen! Na afloop van de voorstellingen op 14 februari en 14 maart wordt een meet & greet met de artiesten georganiseerd.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
14:00 - 16:05
14:00 - 16:05
Kleine Zaal
Kleine Zaal
Cast & info
Muziek trompet en zang: Michael Varekamp | zang: Caroline Rutten | toetsen: Wiboud Burkens | contrabas: Harry Emmery | drums: Erik Kooger | tenorsaxofoon en klarinet: Yoran Aarssen (o.v.b.)
Recensies
NRC Handelsblad over The Legends
“Varekamp speelt net zo grenzeloos als Louis Armstrong!”
Datum & tijd
Di 13 dec | 14:00 - 16:05
Met pauze
Locatie
Kleine Zaal
Prijzen
Regulier € 19,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]