Richard Groenendijk Voor Iedereen Beter (Gemmy Woud Binnendijk)
© Gemmy Woud Binnendijk

Richard Groenendijk

Voor iedereen beter (reprise)

Datum & tijd
Vr 19 mei | 20:15 - 22:10
Zonder pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 24,50
Incl. drankje en garderobe

Een van de grote komieken van ons land. Winnaar Poelifinario 2022!

Volgens de pers behoort Richard Groenendijk tot de grote komieken van ons land. Hij is openhartig, scherp, een tikkie vilein, vol zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En hij kan ook nog eens geweldig zingen. Ruim tweehonderd keer speelde Groenendijk zijn vorige theatervoorstelling ‘Om Alles!’ in de Nederlandse theaters. Het zorgde voor uitverkochte zalen met razend enthousiast publiek en een nominatie voor de Poelifinario.
Ook deze opvolger werd juichend ontvangen. “Richard Groenendijk bewijst zich als artiest die van alle markten thuis is”, schreef de Volkskrant. Als er op dit moment iemand een zaal kan laten bulderen van het lachen, dan is het Richard wel. Dus kom van die bank en ga hem zien. Dat is ‘Voor iedereen beter’.

Winnaar Poelifinario 2022 in de categorie Entertainment!

De Cabaretjury: “Richard Groenendijk is al jaren één van de beste entertainers van Nederland. Ook Voor iedereen beter zit weer vol hilarische conferences, een stortvloed aan beledigingen en een paar zeer ontroerende liedjes. Het is daarnaast de meest persoonlijke voorstelling die hij ooit maakte. Op meerdere momenten is de strijd zichtbaar die Groenendijk levert tegen zichzelf, al dan niet imaginaire vijanden en de misvatting dat het volk inferieur is aan de elite. Deze subtiele rode lijn tilt dit programma nog boven zijn eerdere werk uit.”

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15 - 22:10
20:15 - 22:10
Grote Zaal
Grote Zaal
Recensies
de Volkskrant
“Richard Groenendijk bewijst zich als artiest die van alle markten thuis is.”
Datum & tijd
Vr 19 mei | 20:15 - 22:10
Zonder pauze
Locatie
Grote Zaal
Prijzen
Regulier € 24,50
Incl. drankje en garderobe
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]